≫ 

Ostoja Mijailović odgovorio Grcima: "Povrede nas sprečile da damo igrače reprezentacijama"

Predsednik Partizana se oglasio zbog Papapetrua

  • 7
Proslava 77 rođendana JSD Partizan Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović oglasio se povodom protesta KS Grčke, zvaničnog, koji je upućen na adresu FIBA i Košarkaškog saveza Srbije zbog odluke crno-belih da zabrane Joanisu Papapetruu da igra za reprezentaciju protiv Letonije i Belgije.

Predsednik KS Grčke Dimos Dikudis je pre meča Grčke i Letonije na Kritu potvrdio da je upućeno pismo i KSS i FIBA, te da očekuje konkretan odgovor, a u međuvremenu je svoj stav povodom ove situacije dao i prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović.

Njegov "tvit" delovao je pomirljivo, bez namere da se ulazi u dublji konflikt sa Grcima.

- Samo povrede su nas sprečile da pustimo i reprezentativce drugih zemalja. U Pireju smo igrali sa minimalnim brojem igrača, a poraz će boleti manje ako Srbija ode na Svetsko prvenstvo - napisao je Mijailović.

Čudi, ipak, ovakva poruka prvog čoveka grčke košarke, pomalo je i licemerna ako se uzme u obzir da ni dva najveća tamošnja kluba Olimpijakos i Panatinaikos nisu puštali svoje igrače na raspolaganje selektoru nacionalnog tima.

Papanikolau i Larancakis su igrali za crveno-bele protiv Partizana, dok je Papajanis bio jedan od najboljih u večerašnjoj pobedi Panatinaikosa u duelu sa Baskonijom.

Video: Svetislav Pešić otkrio zašto je sada zvao Anđušića u tim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GRCKA UJDURMA

    11. novembar 2022 | 23:59

    PRLJAVI I niski udari Grka. Sramota sta se kuva A GRCI KOKODACU dok OLI I PAO IGRAJU KOMPLETNI. SRAM vas bre bilo. CINCARI !

  • aleksandar

    11. novembar 2022 | 23:09

    Limare reci i ti koju pametnu

  • Lakirana cipelica

    12. novembar 2022 | 08:29

    Partizan sve radi da Srbija ode na SP. Daje pesicu igrace, a direktnim konkurentima grcima ne da igraca... Tako se radi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA