Blistava partija novog pojačanja Partizana za nacionalni tim: Brodžijanskom skok falio za dabl-dabl

Ponovo odlična utakmica Vladimira za Slovake

  • 2
Vladimir Brodžijanski Foto: FIBA Basketball (fiba.basketball)

Ako je suditi po nastupima za reprezentaciju Slovačke, ekipa Partizana dobila je fenomenalno pojačanje. Vladimir Brodžijanski odigrao je još jednu MVP partiju za svoj nacionalni tim i doneo joj pobedu na gostovanju Norveškoj u okviru pretkvalifikacija za Evrobasket 2025. godine - 56:68.

Visoki igrač postigao je čak 20 poena na ovom meču, a samo jedan skok falio mu je da dođe do dabl-dabl učinka, pošto je sakupio ukupno devet lopti. Uz to imao je tri asistencije i jednu izgubljenu loptu.

Iz igre je šutirao 8/17, pri čemu je daleko precizniji bio iz reketa gde je imao sjajnih 8/12, dok je sa distance bio slabiji, pošto nije dao nijednu trojku iz pet pokušaja. Sa linije penala je bio polovičan sa 4/7.

Njegov nacionalni tim je ovom pobedom stigao do skora 2-2, ali je ostao iza Norvežana na tabeli zbog teškog poraza iz prvog meča kada nije bilo Vladimira Brodžijanskog na parketu. Nema sumnje da ovaj košarkaš ima veliki uticaj na igru Slovačke, pa preostaje da se vidi kako će se pokazati u timu Željka Obradovića.

Video: Partizan tek u poslednjoj 1/4 slomio Borac kraj Morave: Posle prekida meča crno-beli dodali gas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    13. novembar 2022 | 20:15

    Brodžijanski ne bi trebalo da je tačno pisanje, rečnik-izgovor slovačko-srpski kaže BrodZijanski. Zar je teško nazvati slovačku ambasadu ili bilo koga kompetentnog, a ne da se po portalima vrte obe varijante?

  • Mnogo vazno

    14. novembar 2022 | 00:23

    Najvaznije je da puni kos. Neka je I MITRE, PETRE !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA