≫ 

Bivši igrač FMP-a priznao da je gej pred saigračima

Hafriz je dodao i da je zbog svoje seksualnosti hteo i da se ubije

  • 6
Ajzak Hamfriz Printskrin: Twitter/@IsaacHumphries7

Australijski košarkaš Ajzak Hamfriz, koji je svojevremeno igrao za FMP iz Železnika, odlučio je da pred sadašnjim saigačima obelodani da je homoseksualac!

Hamfriz je u februaru 2018. godine potpisao trogodišnji ugovor sa FMP-om, ali je klub napustio vrlo brzo i vratio se u domovinu. Potom je bio i član Atlante, dok je trenutno igrač Melburn Junajteda.

- Nisam mogao da prihvatim samog sebe i pokušao sam da se ubijem. I glavni razlog zbog kog sam imao toliko problema je što nisam mogao da prihvatim moju seksualnost, činjenicu da sam gej. I mrzeo sam se zbog toga, gadio sam se samog sebe, mislio sam da ne mogu da budem takva osoba u svom okruženju i košarkaškom okruženju - rekao je Hamfriz saigračima i kroz suze dodao:

- Hoću da svi ljudi znaju i zato ovo javno objavljujem... Može da se živi sa tim i ne morate to da sakrivate samo zato što ste sportista. Mi imamo odgovornost da postavljamo primere drugima i zato je moja odluka da to objavim.

Hamfriz ima 24 godine i igra na poziciji centra. Svojevremeno je, pre dolaska u FMP, izabran za rukija godine u domovini, dok je 2014. sa U 17 selekcijom Australije bio svetski vicešampuion.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tejgooo

    16. novembar 2022 | 09:14

    Ima ih i u zvezdi

  • Obilic

    16. novembar 2022 | 09:35

    Svi nesto priznaju i hvale se.Sutra sakupljam porodiu i ceo komsiluk da priznam da sam hetero

  • Чубурац

    16. novembar 2022 | 09:27

    Што си дошао овде да се нама жалиш, мало ли нам је наших проблема?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA