≫ 

Evo gde možete pratiti TV prenos meča Crvena zvezda - Asvel u Evroligi

Crveno-beli imaju priliku za drugu pobedu

  • 2
KK Crvena zvezda - KK Bajern Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde sastaju se ovog četvrtka od 19 sati sa Asvelom u meču 8. kola Evrolige koji se igra u hali "Aleksandar Nikolić".

Crveno-beli imaju samo jednu pobedu u najelitnijem evropskom košarkaškom takmičenju, a posle poraza od Zadra, trenera Vladimira Jovanovića zamenio je Duško Ivanović. Tako, Zvezda će sa novim trenerom imati priliku da upiše i drugi trijumf, i to, pred svojim navijačima.

Pred ovaj duel, Ivanović je istakao da njegov tim očekuje težak susret.

- ASVEL igra veoma brzo i agresivno u tranziciji, vole 1 na 1 i imaju mnogo igrača koji mogu da ih reše. Imaju igrače koji šutiraju, imaju Fola koji dominira u reketu i najbolje koriste to što imaju - rekao je Duško Ivanović.

Ivanović je posebno istakao značaj navijača.

- Sigurno da će navijači pomoći svima nama. I u ranijim utakmicama koje sam ja gledao preko televizije oni su uvek bili šesti, sedmi ili osmi igrač Crvene zvezde. Na kraju, ovi momci moraju da daju koševe i da ih brane. Može publika da im pomogne, ali moraju sami - zaključio je Ivanović.

Meč se igra od 19 sati, a direktan prenos meča možete pratiti na Sport Klubu 2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    17. novembar 2022 | 13:58

    Zašto FMP-2 (bivša zvezda) igra u goste hala Aleksandar Nikolić zar nije bolje kao domaćin u Železniku. Znam da će teško napuniti halu u Železniku a kamoli halu Akeksandra Nikolića. Moje mišljenje da je Čović konsultovao duha pa mu je on preporučio gde da igra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA