≫ 

Da li je tužan ili radostan? Lice čoveka koji ubaci 50 poena, a njegov tim glatko izgubi

"Vruć" je bio Stef, ali Sunca su bila vrelija

  • 0
stef kari Foto: Tanjug/Ap

Stef Kari je 11. put u karijeri odigrao utakmicu u kojoj je ubacio preko 50 poena što je sjajna stvar za ovog kultnog šutera, najboljeg u istoriji lige i ove igre, ali Voriorsima ni to nije bilo dovoljno da odnesu pobedu iz Arizone.

Finiks je imao više jačih napadačkih aduta, Pejna koji je ubacio 29, Bukera 27, Bridžisa 23 poena, pa je ova raspoložena trojka odnela prevagu na stranu Sansa protiv aktuelnih prvaka - 130:119.

Stef Kari je meč završio sa okruglo 50 poena, za tri je šutirao 7/11, za jedan 9/9, ukupno iz igre 17/28, podelio je i šest asistencija i bila je to jedna od onih utakmica za nezaborav, kada mu niko nije mogao ništa, ali ništa ni gosti nisu mogli protiv jačeg od sebe.

Nedostajala mu je bolja podrška saigrača.

Voriorsi su od Tomspona dobili 19 poena, tri trojke iz devet šuteva ubacio je Klej, i to je bilo sve sa napadačkog repertoara gostiju u čijim redovima nije bilo još pouzdanih napadačkih aduta.

Buker je posle meča istakao važnost timske igre nasuprot onome što su gosti dali noćas - samo jednog ekstra raspoloženog igrača.

- Važno je imati tim - porulio je lider Sansa.

Finiksu je pobeda donela proboj na drugo mesto na Zapadu sa učinkom 9-5, a Voriorse gurnula u donji dom tabele sa odnosom pobeda i poraz 6-9. nisu daleko šampioni od plej-of zone, ali ruku na srce ne blistaju u poslednje vreme.

Kari je posle meča skrenuo pažnju na loš niz ekipe.

- Porazi počinju da prelaze u naviku ako ne uradiš nešto da to prekineš. Nismo bili u tom ritmu baš dugo. Svesni smo svojih potencijala. Gubitnički niz vrlo brzo može da padne u zaborav - rekao je Stef.

Video: Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš: Dejvis nije ubacio žeton, ali je završio na ringišpilu Stefa Karija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA