Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Cibona u ABA ligi

Kako ste i do sada navikli tekstulani prenos ovog meča možete pratiti uživo na Telegraf sportu

  • 2
Košarka Evroliga Crvena Zvezda Asvel Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Crvena zvezda je promenila trenera i odmah savladala Asvel u Evroligi. Dobar početak, ali sledeći ispit za novog šefa struke jeste meč protiv Cibone u ABA ligi, koji je na programu od 16 časova uz direktan prenos na Arena sport 1 Premium kanalu.

Promena je očigledno dobro došla Zvezdi, makar u prvi mah kako se čini, pao je Asvel, ali to je tek prva utakmica za Duška Ivanovića, trenera koji je u klubu tek nekoliko dana.

Kako je i sam izjavio crnogorski stručnjak, moraće da ima "dosta jaču" ekipu ukoliko želi da se domogne trofeja u takmičenjima. Menjao je dosta protiv Asvela, tražio je idealnu petorku, koju je i našao naposletku.

Ipak, nije imao dosta vremena da sve proveri, pa je zbog toga prava prilika u meču protiv Cibone, koji ćete kao i do sada, moći u tekstualnom prenosu uživo da pratite na Telegraf sportu.

Video: KK Crvena zvezda ima novog trenera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    19. novembar 2022 | 11:47

    Oće li da ih vodi ovaj trener Lurč-oglu

  • popay

    19. novembar 2022 | 14:49

    Susret bratskih momcadi. Cibona njima dala Evro ligu a Zvezda njima trenera koga su posle kaljenja u Hrvatskoj vratili da im bude zamena za Radonjioca. Klasicna prijateljska utakmica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA