≫ 

Frustrirani Janis posle 11 promašenih bacanja: Režao na radnike, bacao merdevine, pa dobio lekciju od Herela

Vrlo neprijatno ponašanje grčkog super stara

  • 1
janis adetokumbo Foto: twitter/dem389

Košarkaši Milvoki Baksa pretrpeli su noćas poraz u Filadelfiji 110:102 u derbiju istočne konferencije, u sudaru dva ponajbolja igrača lige Džoela Embida i Janisa Adetokumba. Pobedu je odneo kamerunsko-francuski centar. U svakom smislu je pokazao ko je gazda u Fili, "flertovao" je sa tripl-dabl učinkom (32p, 11sk, 8as) i učinio da pored njega Grk (25p, 14sk, 4sk) ne bude onako dominantan kao što ume, što je kod njega izazvalo prilične frustracije.

O nedostatku fokusa i nervozi, na kraju krajeva i nemoći prve zvezde gostiju, možda najbolje svedoči podatak da je sa linije penala imao poražavajućih 4/15!

Adetokumbo je zbog takvog fijaska bio toliko ljut na sebe da je posle meča ostao na terenu da šutira slobodna bacanja, međutim brzo je ponovo dobio "blokadu" - i to od radnika koji su postavili merdevine tačno ispred koša. Janis to nije očekivao.

Prišao je dvojici muškaraca, rekao im da se sklone, što su ovi učinili, ali su ovi bili uporni da obave posao za koji su plaćeni. Tek to je razbesnelo Grka, koji im je ponovo prišao, ovog puta vrlo nervozno, i besno im odgurnuo merdevine.

Čitavu ovu scenu sa strane je gledao centar Filadelfije Montrez Herel, koji nije mogao da bude imun na ponašanje zvezde Bakde, pa mu je u jednom momentu uzeo loptu koaj je odskakutala do njega, i poručio Janisu:

- Nije ti ovo je*eni Milvoki, teraj to go*vno napolje - drčno je Herel viknuo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neba

    20. novembar 2022 | 17:54

    Kamerunsko-francuski??Pa koji je?Francuski ili Kamerunski??'Ajte molim vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA