≫ 

"Osuđujem one koji na mečevima protestuju protiv sopstvene države": Mijailović poslao poruku posle Makabija

Predsednik Partizana kritikovao je i ubacivanje predmeta na parket

  • 25
Ostoja Mijailović Foto: MN Press

Partizan je savladao Makabi, upisavši tako četvrti trijumf u Evroligi (96:88) i nastavivši dobar niz rezultata kako na regionalnoj, tako i na evropskoj sceni. 

Utakmicu je obeležila i rekordna posećenost ove sezone u Evroligi (19.011 gledalaca), ali bilo je i nekih stvari koje se nisu nimalo dopale predsedniku kluba, Ostoji Mijailoviću, koji je putem društvenih mreža objavio poruku.

On je kritikovao ubacivanje predmeta na parket zbog kojih klub plaća kazne, ali i pojedina skandiranja. Poruku prenosimo u celosti.

- KK Partizan je danas jedan od najgledanijih i najorganizovanijih klubova na svetu. Od gotovo nestalog kluba, kakav je bio pre pet godina do današnjeg stanja koje teži savršenstvu, prošlo je mnogo neprospavanih noći, ulaganja i odricanja!

Hvala velikom broju najiskrenijih navijača koji Partizan čine velikim, i bez čijih ulaganja kroz kupovinu karata ne bismo mogli ovoliko. Najoštrije osuđujem one koji naše utakmice koriste za ispoljavanje ličnih frustracija, bacajući čvrste predmete u teren, zbog čega klub plaća basnoslovno velike kazne.

Takođe najoštrije osuđujem i one koji lično na našim utakmicama protestuju protiv sopstvene države, mi kao klub bez ulaganja te iste države ne bismo bili na nivou na kom smo danas. Obećao sam i ispunio do sada puno stvari. I sada obećavam da nećemo dozvoliti da nam pojedinci uništavaju klub koji danas može da služi za primer mnogima - napisao je Mijailović.

Video: Partizan gradi dvoranu za treninge: Ostoja okupio moćan Upravni odbor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ls

    19. novembar 2022 | 23:18

    Jedan covek nije drzava, a sam je sebe uvalio u to zato sto se petlja u stvari koje treba da ostanu van politike. Skandiranje bilo kome nije skandiranje protiv drzave nego protiv tog coveka.

  • Pljuješ državu...

    20. novembar 2022 | 06:45

    ...koja ti oprašta poreski dug ...koja ti obezbedi najveći budžet ...koja ti ne naplaćuje Štark arenu ...koja ti da prvog čoveka saveza ...u kojoj ti ne igraš nacionalno prvenstvo, i ne budeš kažnjen. L I C E M E R I

  • СрбИН

    19. novembar 2022 | 23:48

    Јел "тај организовани клуб" платио порез држави Србији?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA