≫ 

Mark Gasol u 37. godini razbija plafone zbog poraza: Velikan španske košarke pesnicom probušio rupu

Đirona upisala šesti poraz u osmoj utakmici sezone, ovog puta posle produžetka od Gran Kanarije

  • 1
Mark Gasol Foto: Twitter/kiroleros

Majstor ostaje majstor, i u 37. godini Mark Gasol je jedan od najboljih igrača Đirone što je i pokazao sa 13 poena i 11 skokova u triler meču sa Gran Kanarijom i nažalost po njegov tim - u još jednom porazu.

Đirona je "pala" u produžetku što je bilo posebno frustrirajuće za nekadašnjeg NBA igrača i dugogodišnjeg aduta španske reprezentacije, toliko da ni sa toliko iskustva i igranja, proživljenih slavnih i onih manje slavnih momenata, nije uspeo da obuzda srdžbu.

Kamere lige su zabeležile Gasolov ulazak u tunel koji vodi ka svlačionicama i njegovu burnu reakciju koju je ispoljio zbog poraza. Svom silinom je zamahnuo pesnicom i napravio rupu u plafonu, a stradao je i komad ploče koja je pala pored njega. Nije mario za materijalnu štetu, niej se ni osvrnuo, domaći teren je u pitanju, rešiće se...

Veća briga Đirone je negativan niz rezultata i plasman pri dnu tabele.

Gosti, inače drugoplasirani na tabeli sa skorom 6-2, u Džonu Šurni imali su najjačeg šuteraskog aduta sa 22 poena i šest ubačenih trojki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA