Mega zaustavila Rasela i savladala Mornar: Gagi Milosavljević igra kao u najboljim danima

Odlična partija nekadašnjeg košarkaša Partizana

  • 0
Dragan Milosavljević, KK Mornar, KK Mega Foto: Mornar-Barsko zlato/ Media Pro

Košarkaši Mege su vezali drugu uzastopnu pobedu u ABA ligi, pošto su ovoga puta bili bolji od ekipe Mornara sa 101:85 u Baru, te su sada na skor od dva trijumfa i pet poraza, dok ekipa iz Crne Gore ima tri pobede i četiri poraza.

Mega je dosta bolje otvorila meč nego li njihov protivnik iz Bara, najvažnije je to da su uspeli da neutrališu Derona Rasela i Vladimira Mihailovića u potpunosti, pa su načinili razliku od sedam poena već na startu meča i prvih 10 minuta završili sa prednošću od 31:24.

Nastavila se dobra igra Mege, imali su +10 pred sam kraj prvog poluvremena, ali su Rasel i Mihailović uspeli da vrate svoj klub do pet poena zaostatka.

Kasnije je isključen i trener Đorđije Pavićević, što je bio pozitivan znak srpskoj ekipi koja je nastavila da uvećava svoje vođstvo do samog kraja.

Najefikasniji u redovima Mege bio je Dragan Milosavljević sa 20 poena, Andrija Grbović je dodao 13, dok su Ahmed Rori i Malkolm Kazalon postigli po 12. Kod Barana su najistaknutiji bili Vladimir Mihailović sa 26, Deron Rasel je postigao 19, a Marko Pecarski je utakmicu završio sa 14 poena.

Video: Bivši igrač Zvezde za preokret u meču: Uskoković trojkom u poslednjoj sekundi za vođstvo Mege

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA