Najveća noćna mora Zvezde namestila nišan pred meč: Može li Duškova četa zaustaviti nezaustavljivog Sikmu?

Umeo je da ih muči, a izgleda kao da nije završio s tim

  • 0
Luk Sikma, Alba Berlin Foto: MN Press

Kada god dođe do meča Zvezde i Albe, u taboru ekipe s Malog Kalemegdana se pale "crvene lampice" zbog Luka Sikme, koji je umeo dobro da ih namuči. Taj košarkaš je i u meču nemačkog šampionata dominirao pred duel sa Zvezdom.

Alba ove sezone igra jednu od najboljih sezona u novijoj istoriji, startovali su pobedama u Evroligi, prvenstvu, da bi se desila samo kočnica u jednom trenutku evropskog takmičenja i stali su.

Sada imaju pet uzastopnih poraza i to baš pred meč sa Zvezdom, koji će odigrati u Berlinu. Ipak, Alba je pred duel sa šampionom Jadrana uspela da savlada Ludvisburg sa 99:91, dok je odličnu partiju imao Luk Sikma.

Sikma je zabeležio tripl-dabl sa 11 poena, dok je uz to dodao i po 10 skokova i asistencija. Osim njega je raspoložen bio i centar Kumađe sa 17 poena, Blat je dodao 15, Džejlen Smit 13, dok je Timan dodao 12.

Kod Ludvisburga je za igru bio raspoložen Ajzea Vajthed i postigao je 21 poen, 18 je dodao Prenis Hab, a dvocifren je bio i Džonatan Dan.

Video: Odjekivala je Arena: Delije podigle transparent pordške Srbima na Kosovu posle današnjih događaja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA