≫ 

Ivanovićev osmeh je iz meča u meč sve širi: "Kada sam došao, rekao sam da nam je potrebna vera"

Sve bolje izgledaju crveno-beli sa novim trenerom

  • 18
Duško Ivanović, KK Crvena zvezda Foto: MN press

Duško Ivanović je preporodio Crvenu zvezdu koja je sa crnogorskim strategom na klupi upisala pobedu i tamo gde je to dosad bila samo misaona imenica - usred Berlina. 

Alba je svih prethodnih godina bila nerešiv problem za crveno-bele, sve do ove večeri kada je igrom Zvezde sa klupe komandovao iskusni trener i vodio je do treće uzastopne pobede od kada je preuzeo kormilo.

Prethodno, doneo je trijumf protiv Asvela, potom protiv Cibone, i u utorak uveče za prvu gostujući evroligaški trijumf.

- Kada sam došao, rekao sam da nam je potrebno strpljenje i vera. Imali smo to večeras -jasan je bio trener Zvezde.

Trofejni stručnjak je dodao da je Zvezda odradila dobar posao u odbrani i da se odlično prilagodila na protivnički napad tokom susreta.

- Uradili smo šta smo morali da bi dobili ovaj veoma dobar tim Albe koji igra sjajnu košarku. Uglavnom smo uspevali da im zaustavimo tranziciju, brzu realizaciju i ključno je bilo kada smo promenili odbranu i preuzimali svaki pik. To smo veoma dobro odradili - zaključio je Ivanović za sajt Evrolige.

Video: KK Crvena zvezda ima novog trenera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Car

    23. novembar 2022 | 08:06

    Da se ne javljaju navijaci malog kluba, Barsa je sinoc takodje igrala, pa nek komentarisu tamo. Manite se vise Zvezde, ja znam da je kompleks teska stvar ali pokusajte. Sto se tice Duska, onaj rep stvarno..... bez komentara..... Ali nije on dosao da bi bio lep nego da bi mi igrali kako treba. Samo pogledajte izmene i akcije koje crta i tajm aute kad trazi i svakom ko poznaje kosarku bice jasno kao dan, on je covek VRHUNSKI STRUCNJAK. Izgubljene lopte se ne mogu njemu prepisati, nego po porciju i Nedovic i Vildoza na treningu, svaki dan ako treba dok se ne uozbilje!

  • Bravo

    22. novembar 2022 | 23:48

    Idemo dalje.

  • supergnu

    23. novembar 2022 | 02:20

    Brate, ako mene pitas, izgledamo ocajno ali i takvi s lakocom pobedjujemo. Ovo nije ni 40% onoga sto ovaj tim moze da pruzi. Definitivno se desava nesto...❤️🤍❤️🤍❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA