Radonjić i PAO izbegli novu neprijatnost u produžecima, Volters i Vilijams sačuvali bivšeg trenera Zvezde

Vilijams sa 26 poena i trojkom na 15 sekundi pre kraja prelomio, Teodosić promašio šut za novi produžetak

  • 0
Dejan Radonjić Foto: MN Press

Košarkaši Panatinaikosa "na mišiće" su odneli pobedu protiv Virtusa u 9. kolu Evrolige 88:85, tek nakon produžetka, i tek pošto je Derik Vilijams pogodio trojku 15 sekundi pre kraja dodatnog vremena. U tom momentu doneo je preokret 86:85, da bi Bejkon u narednom napadu sa linije penala potvrdio trijumf - mada je Miloš Teodosić imao priliku da dalekometnom trojkom donese novi produžetak, no nije bio precizan.

Srpski košarkaš meč je završio sa 12 poena i 5 asistencija.

U pobedničkm redovima Vilijams je odigrao moguće i najbolju partiju u evroligaškoj karijeri, garnirao je sa 26 poena, 5 trojki, od kojih je ona najvažnija stigla kada je sebi prilepio etiketu junaka utakmice.

Sjajan je bio i bivši igrač Zvezde Nejt Volters koji je sa 18 poena, osam od tog bilansa imao je u trećoj deonici, potvrdio epitet pojačanja.

Panatinaikosu je ovo bila treća pobeda ove sezone, Atinjani su se poravnali sa grupom timova sa istim učinkom, među kojima je i Zvezda, ali i Bajern, Asvel, Armani i Alba.

Prvi tim u top 8 zoni ima  tek dve pobede više, Makabi je trenutno prvi tim "iznad crte", pa je jasno da nas u nastavku očekuje izuzetno tesna borba za plej-of mesta.

Kod Virtusa, Mam Žaite je bio najefikasniji sa 20 poena.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA