Obradović pred derbi sa Zvezdom: “Promena trenera vratila ih je na pravi kolosek, ovo je specijalan meč”

Trener Partizana smatra da njegov tim mora da igra u kontinuitetu

  • 8
KK Partizan - KK Olimpijakos Foto: MN Press

Osim izuzetno važne utakmice Srbije protiv Kameruna na Svetskom prvenstvu u Kataru, naša zemlja će biti prikovana za male ekrane i zbog košarke i večitog derbija između Partizana i Zvezde (20.00, Arena Sport Premium 1).

Naravno, očekuje nas velika borba, a Partizan je u boljoj poziciji jer nema poraz ove sezone u ABA ligi.

Zvezda igra sve bolje u poslednje vreme, a trener crno-belih, Žejko Obradović kaže da je ključ za to Duško Ivanović.

- Prvi derbi u nizu koji ćemo igrati ove godine. Promena trenera je pokazala da su se vratili na pravi kolosek, da igraju veoma dobro i nikada ni jedna utakmica protiv Crvene zvezde nije bila laka. Specijalna utakmica, to svi znamo. Trudimo se i pripremamo da odigramo najbolje što možemo. Ko god da bude u našoj ekipi, moramo da damo sve od sebe, u poslednje dve utakmice je bilo jasno da na momente igramo veoma dobro, na momente slabo i bez koncentracije. Jasno je da moramo da igramo u kontinuitetu dobro ako želimo dobru utakmicu - rekao je Obradović.

Prvotimac, Danilo Anđušić nema dilemu da će ekipa dati sve od sebe.

- Veliki motiv za sve nas. Verujem da većina igrača zna o čemu se tu radi. Svi znamo kakva nas atmosfera čeka i kakva nas utakmica očekuje. Neće biti ni malo lako, igramo na gostujućem terenu, pred njihovim navijačima ali ne treba da se opterećujemo stvarima sa strane i generalno njima. Fokus treba da bude na našoj igri i onome što mi radimo jer verujem da sa našim sistemom i igrom kakvu znamo da prikažemo možemo doći do bitne pobede. Taj trijumf bi nam puno značio da ostanemo bez poraza i na čelu ABA lige, što nam je cilj - zaključio je Anđušić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA