≫ 

Ivanović oprezan pred derbi: "Igramo protiv ekipe sa najvećim potencijalom u Evropi"

Crveno-beli u dobrom raspoloženju dočekuju predstojeći derbi

  • 9
duško ivanović Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde će u ponedeljak od 20 časova dočekati ekipu Partizana, u okviru osmog kola ABA lige.

Prvi ovosezonski večiti derbi biće odigran u hali "Aleksandar Nikolić", a očekivanja od meča izneo je trener crveno-belih Duško Ivanović.

- Partizan je ove godine napravio izuzetno dobar tim. Napadačka ekipa sa najvećim potencijalom, i u napadu u ovom trenutku i najbolji tim u Evropi. Samim tim moraćemo da odigramo izuzetno dobro u odbrani kako bi došli do pobede u ovom meču - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Ekipa Crvene zvezde zabeležila je pred ovu utakmicu četiri uzastopne pobede od toga tri u Evroligi, te crveno-beli u dobrom raspoloženju dočekuju večitog rivala, a košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić zna koliku težinu ima predstojeći derbi.

- Te utakmice su uvek drugačije, u kojima trenutna forma nije presudna. Očekuje nas vrlo iskusna izvanredna napadačka ekipa prevođena još iskusnijim stručnim štabom, i tokom leta pojačana sa namerom da napravi rezultat u Evroligi. Vredno se pripremamo nakon teških utakmica protiv Albe i Makabija, i verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu u ponedeljak pred našim navijačima - rekao je košarkaš Crvene zvezde.

Ognjen Dobrić Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda je apelovala na sve da sportski, fer i korektno navijaju za svoj klub, bez ikakvih ubacivanja predmeta na teren, vređanja protivnika i aktera ovog meča. Na ovom meču neće biti navijača Partizana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Njk

    27. novembar 2022 | 15:49

    Lepo ih ishvaliste taman da ovlaže a sutra trpaj Zvezdooooooo

  • mile.

    27. novembar 2022 | 16:13

    Neka samo navijaci sekte kao u Barceloni ostanu u bunkeru

  • Grobar

    27. novembar 2022 | 15:59

    Ko kaze da nece biti navijaca Partizana? Ja cu biti. Vidimo se sutra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA