Mijailović se oglasio pred derbi sa Zvezdom: "Ako neko misli da u Partizanu ima toliko novca..."

Predsednik Partizana pozvao je navijače da pruže podršku i da sportski navijaju

  • 6
Ostoja Mijailović Foto: MN Press

Košarkaši Partizana večeras igraju večiti derbi protiv Crvene zvezde (20.00), koji će imati veliku važnost u određivanju toga ko će biti na prvoj poziciji posle ligaškog dela sezone, a samim tim steći prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Kao i svaki put, derbi donosi uobičajene tenzije, a pred njegov sam početak oglasio se predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, koji je pozvao navijače da klubu pruže podršku.

Istakao je i kakva je to tačna finansijska situacija u klubu, naglasivši da mnogi smatraju da Partizan "pliva" u novcu, a objasnio je da situacija nija baš takva.

- Mi smo prošle godine od države dobili 5 miliona eura. Isplatili smo ukupno 11.5 miliona eura. Od početka ove sezone od države smo dobili 900.000 eura, a isplatili smo 4.5 miliona eura. Kad kažem isplatili smo, mislim na stare dugove, plate i nove obaveze, putovanja... Veoma smo zahvalni na svoj pomoći koju imamo i od države i od privatnih sponzora i od naših navijača. Ali, ako neko misli da u Partizanu ima toliko novca da se mi tako lako borimo sa isplatom dugova, sa finansiranjem uvećanih troškova... Jako se teško borimo i nije ni malo jednostavno, ali nalazimo način da se borimo. Samo molim navijače da nam pomognu u ovoj borbi, a ne da nas sputavaju da ne bismo došli u situaciju da zbog raznoraznih dogadjaja koji se dešavaju na našim utakmicama počnu da nas napuštaju sponzori. Ko želi da se bavi politikom, neka ode na izbore i nek radi šta hoće - rekao je Mijailović.

Video: Ostoja Mijailović čestitao svim navijačima rođendan i zahvalio se Crvenoj zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA