≫ 

Košarka je jednostavan sport kad je igra Nikola Jokić: Gordon će za ove asistencije platiti ručak Somborcu

Može kako hoće, niko ga ne može pročitati

  • 2
nikola jokić Foto: youtube/NBA on fire

Lako je Denveru sa Jokićem. Srbin je pola tima, i više od toga, za ovaj tim Nagetsa. Srce i duša, otac, majka, baba i devojka. Sve radi, sve može, sve ume sa takvom lakoćom da se i posmatraču odviknutom od svake vrste rekreacije učini da može isto što i Somborac. Tako izgleda kada Nikola igra.

U noći između ponedeljka i utorka Jokić je odigrao treći meč od poslednja četiri na kojem je ubacio preko 30 poena, uz Mareja je doneo pobedu Nagetsima, a spremao je i njegove specijalutete kuće - asistencije.

Dve su se izdvojile.

Nikola je najpre u jednom konfuznom napadu rešio situaciju tako što je krajičkom oka uočio gordona pod samim košem, Hjustonovi igrači se još nisu rasporedili kako valja, i da jesu uzalud bi im bilo, Nikola jvidi pre svih. Sjajan pas unutra i lagana egzekucija za Gordona.

I drugi pas koji je publika pozdravila ovacijama je bio za Gordona, očito da ova veza donosi najlakše egzekucije Denveru, i ponovo je krilni igrač atraktivno završio dodavanje Srbina na obruču. Munjevito razmišljanje, brza reakcija Somborca i hiruški precizan pas koji je "imao oči" i ovog puta.

Video: Jokić ima oči na potiljku i igra odbojku: Neverovatna asistencija za trojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA