Anđušić nezadovoljan prozivkama na Tviteru, odgovorio navijačima: "Nije vama teže nego nama koji igramo"

Košarkaš Partizana komentarisao je fotografiju na kojoj se vide nasmejana lica Alekse Avramovića i Alena Smailagića posle poraza od Zvezde

  • 32
KK Partizan - KK Žalgiris Foto: MN Press

Košarkaši Partizana poraženi su sinoć od Crvene zvezde u derbiju osmog kola ABA lige (90:74), što je ujedno bio prvi neuspeh ekipe Željka Obradovića u regionalnom takmičenju.

Ipak, na društvenim mrežama posle utakmice navijačima crno-belih najviše je zasmetao kadar posle samog meča prilikom pozdravljanja košarkaša dve ekipe. Na njima su se mogli videti nasmejani Aleksa Avramović i Alen Smailagić koji se grle sa Miroslavom Raduljicom i drugim igračima Zvezde.

Oni smatraju da to nije korektno i tražili su reakciju kapitena i zamenika kapitena crno-belih, Danila Anđušića, a on im je odgovorio na Tviteru nezadovoljan što se uopšte polemiše oko toga. Smatra da je ekipa dala svoj maksimum i da je igračima sigurno teže nego samim navijačima.

- Kažete ponašanje? Da li znate da je Smajli igrao sa polomljenim prstom? Da Avram trenira više nego što treba nekada da se što pre vrati, iako je bio u gipsu četiri meseca?! Svako na svoj način podnosi poraz, ali verujte, nije vam sigurno teže nego nama koji igramo - napisao je Danilo Anđušić.

Video: Zakucavanja, trojke, dodavanja: Najbolji momenti prvog basket derbija u sezoni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apaj

    29. novembar 2022 | 19:18

    Dzabe druze sad izvlacenje Nema tu gips noga prst Zasta vas placaju i to debelo a narod jedva 400-500 e mesecna plata krvavim radom Pa i ja sam radio sa zavojem 2 nedelje a dao sam svoj maximum za 60000 din. Nemate pojma i treba vas samo po dzepu debelo lomiti Ej pa vas su gani unizili a ne pobedili🤬😡

  • Kodiaq

    29. novembar 2022 | 19:33

    Sta je sa razvojem srpskih kosarkasa, Rumeni? Gde je zapelo? 😀 Koliko su ti sinoc domaci igraci dali koseva? Ostoja, odakle pare????

  • supergnu

    29. novembar 2022 | 19:43

    Startna petorka se narocito potresla. Celu noc nisu spavali. Mnogo ih pogodio poraz...😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA