Barać zadovoljan posle novog trijumfa Mege: “Naša ambicija je da ovi momci budu bolji igrači”

Trener Borca takođe je video dobre stvari u porazu tima u Beogradu

  • 0
Marko Barać Foto: MN Press

Košarkaši Mege ostvarili su treću pobedu u poslednja četiri kola ABA lige protiv Borca na domaćem terenu - 86:74.

Posle utakmice, trener Marko Barać istakao je zadovoljstvo učinjenim, istakavši da su napravljene korekcije u odnosu na prošli duel u Skoplju.

- Čestitao bih igračima na pobedi, posle utakmice u Skoplju smo pokazali reakciju i napravili smo korekcije na ovom meču. Utakmica je bila sa nase naše strane skakačko dominantna, to me raduje, dozvolili smo Borcu da se vrati i desio se taj pad u igri u nastavku, moramo da uđemo nazad u salu, da vidimo o čemu se radi, poželeo bih Borcu sreću u nastavku, treba im vremena da se adaptiraju na zahteve Džolija, to je moj veliki prijatelj i sportski radnik.

Istakao je da će videti kako će se rezultati dalje razvijati i da li će to biti dovoljno za plej-of.

- Pred početak sezone smo najavili da želimo da se borimo za tako nešto, a naša ambicija je da ovi momci napreduju i budu bolji igrači. Tako će doći napredak celog tima, to je proces koji se dešava. Videćemo za šta će to biti dovoljno.

Trener Borca iz Čačka, Dejan Džoli Mijatović, kojem je ovo bio prvi meč na klupi kluba sa Zapadne Morave, kaže da je bilo i dobrih stvari u porazu.

- Iskoristio bih priliku da čestitam Megi na pobedi, utakmica se razvijala tako kako smo predvideli, ono što smo se trudili da eliminišemo, neke stvari koje su im kvaliteti, presudila je dominacija na skoku, 16 skokova više. Ta dominacija je presudila i kada smo se bližili. Dosta naših izgubljenih lopti, to su neke sitne stvari koje su presudile, nama ostaje da nastavimo da radimo, da u hodu rešavamo probleme i da se spremamo za sledeću utakmicu, bilo je dosta dobirh momenata, momci su se vratili sa -22 na -6 imali smo otvorenu trojku za priključak, nismo zagradili Gagija Milosavljevića, pa je i njegovo iskustvo presudilo, on je okosnica tog tima.

Prokomentarisao je povredu Nikole Kočovića, koji je izašao sa terena na početku drugog poluvremena.

- Hteli smo da mu damo šansu, izgleda da je ponovo u pitanju zadnja loža, osetio je bol, hteo sam da mu dam šansu tokom drugog poluvremena. Ostaje da vidimo, nije mogao da nastavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA