Trifunović se "pokazao" protiv Budućnosti, pa ispao pravi car: Ispunio veliku želju jedne devojčice sa tribina

Ona nije krila osmeh sa lica kada je dobila ono što je tražila

  • 0
Uroš Trifunović, KK Partizan Foto: ABA liga / KK Partizan NIS / Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana su sinoć u Štark Areni odigrali fantastično u derbiju kola ABA lige protiv Budućnosti (106:77), čime su se na pravi način pripremili za večiti derbi u Evroligi protiv Crvene zvezde koji je na programu u četvrtak.

Ono što je posebno važno za Željka Obradovića i ekipu jeste činjenica da su i mlade snage Partizana juče odigrale fantastično. Među njima i sjajni Uroš Trifunović kojem je malo nedostajalo da meč završi i bez promašaja iz igre.

Pogađao je Trifa gotovo sve što mu je došlo u ruke sem jedne trojke iz ćoška, pa je meč završio sa 12 poena uz 3/3 za dva poena i 2/3 sa distance. Na to je dodao tri skoka i dve asistencije, nastavivši na taj način vrlo dobre partije u ABA ligi. Još jednom je dokazao da svaki put kada mu se prilika ukaže, uspeva da je iskoristi bez većih problema.

Ali pravi car ispao je po završetku utakmice. Na tribinama je jedna mala devojčica verovatno sa svojom mamom razvila transparent na kojem je pisalo "Uroše, slika?" sa brojem 32 koji Trifunović nosi na dresu. Mladi košarkaš Partizana je to dobro video, pa je po poslednjem zvuku sirene odlučio da je pozove na teren.

Ona nije skidala osmeh sa lica. Uroš je uspeo da joj ostvari veliku želju. A potvrdilo se da je košarka definitivno mnogo više od same igre na terenu.

Video: Jokić kao zver, asistencija mu nedostajala za tripl-dabl: Jedan od boljih prodora krunisan košem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA