≫ 

Ovo može samo Jokić: Pogledajte maestralnu asistenciju Nikole zbog koje je i NBA liga ostala bez reči

Kako je uspeo da "proturi" ovu loptu

  • 1

Majstorija za majstorijom, ipak nije bila dovoljna da Nikola Jokić večeras sa osmehom izađe sa terena. U svojevrsnom "balkanskom" okršaju, Luka Dončić uspeo je da ga nadigra, pa je Dalas ostvario veliku pobedu u Koloradu nad Denverom - 115:116.

Jokić je na terenu proveo 34 minuta, i za to vreme je šutirao 7-13 iz igre (0-3 za tri poena) i 5-6 sa linije slobodnih bacanja, a utakmicu je završio sa 19 postignutih poena, 8 skokova i 8 asistencija. Najbolji na drugoj strani bio je MVP kandidat Dončić, koji je ostvario novi tripl dabl, sa 22 poena, 10 skokova i 12 asistencija.

Ipak, o jednoj asistenciji Jokića posebno će se pričati. Delovalo je da je Nikola u bezizlaznoj situaciji pod košem, ali može se reći da je samo delovalo, jer dvostruki uzastopni MVP NBA lige uvek ima neki trik u rukavu.

Bez da je gledao i imao osećaj gde mu se nalaze saigrači, Jokić je proturio pas iza leđa, a tamo je baš na pravom mestu bio Džef Grin koji je kompletirao akciju.

- Ovaj pas je umetnost - napisali su na Tviter profilu NBA lige i bukvalno ostali bez teksta.

Pogledajte kako je izgledao taj pas u video snimku na početku vesti.

Video: Jokić kao zver, asistencija mu nedostajala za tripl-dabl: Jedan od boljih prodora krunisan košem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA