Preokret: Posle novog sastanka omogućen ulazak Zvezdinih navijača na sutrašnji derbi sa Partizanom u Evroligi!

Potvrdili su crveno-beli na zvaničnom sajtu u saopštenju

  • 23
KK Partizan Foto: MN Press

Iako je tokom jučerašnjeg dana bilo jasno naglašeno da gostujućim navijačima neće biti dopušten ulazak u Štark Arenu za meč između Partizana i Crvene zvezde, danas je došlo do velikog preokreta. 

Posle novog sastanka sa bezbedonosnim službama, navijačima Zvezde koji već imaju obezbeđene ulaznice biće dopušten ulazak u dvoranu i za to će im biti namenjen poseban sektor. Uz to, moraće da se okupe na prethodno dogovorenoj lokaciji.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo vam u celosti.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je u sredu u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbednost i organiziciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnje utakmice 12.kola Evrolige.

Na sastanku je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbeđeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezda koji poseduju karte za utakmicu. Takođe biće određena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbedno mogli da uđu i izađu iz Arene. Svi ostali detalji biće saopšteni naknadno.

Ovom prilikom, KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje da utakmica protekne u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih incidenata - piše u saopštenju.

Molimo navijače Crvene zvezde da se ponašaju u duhu fer pleja, bez obzira na sve vrste provokacija, i da time obezbede da ova utakmica 12.kola Evrolige protekne u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha ha

    7. decembar 2022 | 12:49

    Naivni Ostoja, Čovke je tebe institucija. Zbog 1000 karata u slobodnoj prodaji, napravio si haos iz koga ćeš se teško izvući. Zvezda nije trebovala karte tako da organizator snosi posledice, odgovoran je za bezbednost. Znači sutra haos, žao mi je ali nažalost je tako.

  • marko

    7. decembar 2022 | 12:44

    Samo napred Partizan, sisaaaj zvezdooo!!!!

  • duci

    7. decembar 2022 | 12:50

    Posle ovoga sledi izbacivanje oba tima iz evrope

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA