Evo gde možete da gledate TV prenos istorijskog evroligaškog derbija Partizan - Zvezda

Ovo se dugo čekalo

  • 4
Jam Madar Foto: Nikola Anđić

Došao je i taj dan, igraju u Evorligi Zvezda i Partizan. Konačno. Veliki dan za oba kluba, za njihovu istoriju, za istoriju elitnog takmičenja.

Dva najtrofejnija srpska kluba odmeriće snage u 12. kolu Evrolige, u meču o kojem danima unazad bruji košarkaška Evropa, o onome na terenu, a ovdašnja javnost, čini se, više o onome što se krčka van terena.

Razmena saopštenja kao ping-pong lopticama je bila uvertira i za ovaj praznik srpske košarke, sada na evropskom nivou, jer Partizan ne želi da prihvati odgovornost za gostujuće navijače ako ušu u halu, Zvezda želi da ima uz sebe svoje pristalice - pa se ni na dan meča ne zna kako će to sve izgledati.

Ko to želi da gleda van epicentra dešavanja, na TV ekranu, moe to uraditi od 20:30 sati na kanalu Sport klub 1. 

Prethodno, od 18:30, gledaoci mogu pratiti specijalnu emisiju iz studija Sport kluba posvećenu velikom košarkaškom spektaklu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    8. decembar 2022 | 10:34

    Ovo više nije derbi kad jedna ekipa dominira već deceniju.

  • Rola

    8. decembar 2022 | 13:00

    Dragi moji FMP-ovci nama niko nušta ne može pustite Ostoju idemo svi u naš Železnik da gledamo utakmicu. Naš Duh je rešio problem Čović postavlja veliki bim u hali Železnik pa ćemo pratiti utakmicu i kada god poželimo možemo prekinuti utakmicu isključimo struju a oni neka se bore tu nam je spas rk bum tras.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA