Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Cedevita Olimpija - Partizan u ABA ligi

Pokušaće crno-beli da prekinu negativnu seriju

  • 13
Željko Obradović, KK Partizan Foto: MN Press

Košarkaši Partizana ne igraju baš najbolje u poslednje vreme, upisali su čak pet poraza na prethodnih šest utakmica, dok će ih novi duel u ABA ligi čekati u meču 10. kola protiv Cedevita Olimpije (19.00).

Direktan prenos ovog duela možete pratiti putem Arena sport 1 Premium kanala, dok će tekstualni prenos biti omogućen putem Telegraf sporta.

Partizan u Ljubljanu putuje nakon što je doživeo poraz u Evroligi od Crvene zvezde sa 76:73, i to nakon što je Nemanja Nedović postigao trojku u poslednjim sekundama susreta u Beogradskoj areni.

Cedevita Ljubljana s druge strane dolazi nakon dve vezane pobede, od čega je ova poslednja došla u Evrokupu protiv Ulma sa ubedljivih 30 poena razlike - 108:78, te su "Zmajčeki" u znatno boljoj psihičkoj poziciji pred ovaj meč.

Video: Partizan vrhunskom igrom deklasirao Budućnost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stršljen

    11. decembar 2022 | 07:10

    Može da ih gledaju oni koji nemaju šta da rade ili oni koji hoće da skidaju kilažu jel ovoliko nesposoban tim i njegov trener nisu za gledanje. Ovo je najveća promašena investicija u KK Partizan od postojanja do danas.

  • Grobar

    11. decembar 2022 | 09:02

    Sta da gledam,smrt.Svaku utakmicu mog Partizana gledam sa velikom nervozom.Star sam covek,volim Partizan ali ovo je preslo sve granice.

  • joca

    11. decembar 2022 | 10:55

    Vise ne gledam taj krs od tima,i ponovni SUGURAN PORAZ😡😡😡😡😡😡🤷‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA