Skandal u Americi: Trener koledž tima uhapšen zbog pokušaja davljenja člana porodice

Sudiće mu se za napad trećeg stepena

  • 1
Kris Bird Foto: John Rivera/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Trener košarkaškog koledž tima Teksasa, Kris Bird priveden je po prijavi za porodično nasilje, zbog toga što je navodno davio jednog od članova svojeg domaćinstva.

Prema rečima lokalne policijske stanice, on je priveden u 04:18 časova ujutru po lokalnom vremenu i sudiće mu se za napad "trećeg stepena", zbog toga što je pokušavao da jednoj osobi zaustavi dotok vazduha.

On se trenutno nalazi u pritvoru, a policija bi uskoro trebalo da odredi mere zadržavanja. Policija u Ostinu primila je poziv negde posle ponoći, a Bird je bio upisan da stanuje na toj adresi.

Longhornsi su trenutno drugoplasirani ukupno u diviziji, a Birdu je ovo bila druga sezona u Teksasu nakon što se preselio sa koledža Teksas Tek tokom 2021. godine.

Univerzitet Teksas oglasio se saopštenje povodom čitave situacije.

- Univerzitet je svestan situacije oko Krisa Birda. Sakupljamo informacije i pratimo čitav legalni proces - napisali su.

Teksas je sa Birdom prošle sezone ispao u prvom kolu NCAA turnira.

Video: Luda trojka košarkaša Olimpije, iz ćoška, preko table

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    12. decembar 2022 | 17:47

    Шта ти је правна држава...овде један давио свог играча, пред многим сведоцима, нити кажњен, ма ни опоменут није...добро, после га један доктор отерао у Румунију, али то је већ друга тема

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA