NBA polako, ali sigurno postaje "cirkus": Dončić dobio tehničku grešku jer je bodrio saigrača?

Ovako se nešto nije videlo do sada

  • 2
Luka Dončić Foto: Tanjug/AP/Tony Gutierrez

Košarkaši Dalas Maveriksa slavili su protiv Oklahoma Siti Tandera sa 121:114, gde je minute zabeležio i naš Aleksej Pokuševski. Srbin je odigrao 22 minuta, ali nije postigao niti poen, dok je na meču dominirao Luka Dončić.

Luka Dončić je praktično izdominirao na meču, bio je na korak od "tripl-dabla", upisao je 38 poena, 11 skokova i osam asistencija, dok je na drugoj strani odličan bio Šaj Gildžius Aleksander sa 42 poena.

Ipak, Dončić je meč obeležio i jednom čudnom odlukom sudija, koje su Slovencu poprilično nepravedno dodelile tehničku grešku. U jednom duelu su se našli Dvajt Pauel i Šaj Gildžius Aleksander, gde je Kanađanin uspeo da postigne poene uz faul od strane Amerikanca.

Dončić se našao jako blizu, počeo je da aplaudira u znak podrške Pauelu i samo mu je uzviknuo "Hajde, idemo", za šta je dobio tehničku grešku.

Video: Dončićev skok u napadu pa luda asistencija za brutalno zakucavanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djudja86

    13. decembar 2022 | 15:23

    Uvek je i bio.

  • Bulat

    13. decembar 2022 | 17:51

    Dončić i jeste cirkusant, na svaku odluku sudija se buni, on nikad nije napravio faul, a nad njim je uvek faul! Razmaženo derište!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA