≫ 

Obradović pognute glave na konferenciji posle novog poraza: "Ovo nam se dešava već sedam-osam utakmica..."

Nije mogao Obradović da bude nimalo srećan zbog raspleta utakmice

Željko Obradović Foto: Youtube - KK Partizan

Još jedan vrlo težak poraz doživeo je Partizan i to posle neizvesne završnice na gostovanju Asvelu u Evroligi, čime je produžio svoj negativan niz na pet vezanih neuspeha u elitnom takmičenju - 91:87.

Iako je Partizan mogao vrlo lako da izbori barem produžetak, potpuno nelogično se Papapetru odlučio za faul na nešto više od devet sekundi do kraja, De Kolo je pogodio oba bacanja, a Naneli potom ispustio loptu.

Trener Željko Obradović naravno nije mogao da bude zadovoljan viđenim, što je konstatovao i na konferenciji za medije posle utakmice u predgrađu Liona.

- Faulirali smo najboljeg šutera penala, onda smo hteli da postignemo poene posle tajmauta, ali smo izgubili loptu, nismo ni šutnuli. Desilo se to i pre dve noći, isto nismo šutnuli na kraju. Moj tim je mogao da dobije ovo, ali to nije dovoljno, borio se, pokušavao. Ovo se dešava iz meča u meč, već sedam-osam utakmica. Svaka čast Asvelu, jer moram to da uradim. Imali su više sreće ili su bili pametniji, na kraju su pobedili - rekao je Željko Obradović.

Bio je jako kratak Žoc, nisu ni pitanja imali francuski novinari, pa je samo ukratko prokomentarisao partiju Nanda de Koloa.

- On je jedan od najboljih igrača u poslednjih deset godina. Odigrao je neverovatnu utakmicu večeras. Svaka mu čast za celu karijeru, ali i ovaj meč večeras.

Video: Pogledajte poslednji napad Partizana i promašaj Egzuma za izjednačenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostoja

    13. decembar 2022 | 22:34

    Andjusic 10min, Smailagic 4min... Od Srba...pametnom dosta ili sto bi rekao doticni najbolji trener poceli su dobro da treniraju Trifunovic i Vukcevic, dobice vecu sansu... Kakav vic!!!

  • Pp

    13. decembar 2022 | 23:51

    Košmarno veče za Hrvate, i u fudbalu i u košarci.

  • Sada je

    13. decembar 2022 | 22:38

    Pitanje kako da te oteramo! To je najveci problem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA