≫ 

Kampacov "mig" Zvezdi: Argentincu se svidele Delije, sa saigračem iz reprezentacije gledao meč u Pioniru

Još malo vremena je ostalo za odluku...

  • 17

Slučaj "Fakundo Kampaco dolazi u Zvezdu" dobija i nove obrise, neke pomake, pošto ni Argentinac nije ostao baš imun na dešavanja vezana za klub s Malog Kalemegdana.

Nije tajna da je Zvezda poslala ponudu ovom igraču, koju je on i prihvatio, ali isto tako i nije tajna da se Real sad umnogome pita u čitavom slučaju. Ipak, čini se kao da je i Argentinac već na neki način pokazao da "brine" o Beogradu.

Crvena zvezda je odigrala meč protiv Žalgirisa u 13. kolu Evrolige, gde su i slavili sa 77:73, dok su navijači crveno-belih ovu pobedu posvetili i Luki Vildozi, drugom Argentincu. Oni su čak u jednom momentu i skandirali "Argentina, Argentina", što se svidelo Kampacu na društvenoj mreži Tviter.

Fakundo Kampaco, KK Crvena zvezda Foto: Twitter / facucampazzo

Međutim, to nije sve što je ovaj košarkaš "u toku večeri". Kampaco se trenutno nalazi u Madridu, gde ima kuću i gde je proveo prethodni deo karijere pre odlaska u NBA ligu. Trenira, sprema se za novi klub, a sve to je iskoristio da zajedno sa saigračem iz reprezentacije, Gabrijelom Dekom, posmatra i polufinalni meč Svetskog prvenstva protiv Hrvatske.

Tokom te utakmice, njihove supruge su ih snimale, gde se vidi i kako njih dvojica za vreme meča Hrvatska - Argentina gledaju i meč Crvene zvezde protiv Žalgirisa.

Istina, za Zvezdu nastupa i Luka Vildoza, još jedan njihov saigrač iz reprezentacije, ali se ostavlja pitanje da li se radi samo o njihovom saigraču, ili pak dolazi do nekih većih instanci.

Taj video možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Lagano kao jedan-dva: Jokić nas polako navikava na zakucavanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA