≫ 

Jović i Pokuševski starteri u NBA, igrao i Bobi: Skroman učinak srpskih košarkaša

Skroman učinak naših momaka

  • 0
Aleksej Pokuševski Foto: Tanjug/AP

Video: Basket je moje srce, za ovu utakmicu se tražila karta više: Marjanović pružio podršku kolegama

NBA liga se svakim danom iznova i iznova nastavlja, dok su sada na scenu stupili i srpski košarkaši, gde su Nikola Jović i Aleksej Pokuševski startovali mečeve, dok je Boban Marjanović takođe dobio priliku da zaigra.

Nikola Jović koji nastupa za Majami Hit je startovao meč protiv San Antonija Spursa i imao je učinak od tri poena u pobedi svoje ekipe - 111:101. Majami je ovaj meč kreunuo iz zaostatka, gubio je čak tri četvrtine da bi u poslednjoj napravio prevagu, odlučujuću razliku i slavio na kraju sa 10 poena razlike.

Oklahoma Siti Tander, za koju nastupa Aleksej Pokuševski je slavila protiv Memfis Grizlisa, gde je takođe starter bio naš košarkaš. Pokuševski je bio dosta bolji od Jovića, on je postigao devet poena, imao je šest skokova i četiri asistenije, što je bilo dovoljno da u određenoj meri ostvari uticaj za pobedu.

Konačno, "veče srpskih košarkaša" zatvorio je Boban Marjanović, koji je za Hjuston zabeležio dva poena, uz dva skoka, ali je njegov tim poražena od Portlanda sa 107:95, te neće Srbin baš po najboljem pamtiti ovaj duel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA