Zanimljiv tvit Bogdana Bogdanovića: Srbin predložio reformu Evrolige, navijači i kolege poručili da je "lud"

Naravno, navijači i njegove kolege su između redova poručili da je ideja "luda", te da nema baš materijala da se tako nešto i napravi

  • 7
Bogdan Bogdanović Foto: Tanjug/AP

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović putem društvene mreže Tviter je ostavio jedno interesantno pitanje, koje je podstaklo i veliki broj komentara, a pitanje je u vezi sa promenom vremena trajanja mečeva u Evroligi.

Bogdanović nije mnogo dužio, niti je elaborirao svoj stav, kratko i jasno je ostavio tvit u kom pita - da li utakmice u Evroligi treba, odnosno, da li bi navijači želeli da gledaju mečeve u Evroligi po 48 minuta?

U diskusiju se uključio dosta velik broj navijača, ali i košarkaša, između ostalih i Mario Hezonja koji je šaljivim tonom odgovorio da onda više od pola igrača ne da ne bi igralo, nego ne bi ni gledalo ovo takmičenje.

Pored Hezonje, veliki broj navijača se javio sa sličnim komentarima kao i Hrvat, istakavši da igrači ni sa 40 minuta ne mogu da budu odmorni, sveži, te da bi pravo pitanje bilo šta bi se desilo ukoliko bi se na trenutni ritam dodalo još osam dodatnih minuta.

Video: Bogdanović i Tre Jang tandem snova Atlante: Medison Skver Garden je njihovo igralište

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA