≫ 

Kampaco se posle treninga obratio Delijama: "Dvoje za tango, nisam se dvoumio..."

Spreman je iskusni argentinac za novi izazov

  • 5
Fakundo Kampaco Printscreen: Youtube/KK Crvena zvezda mts

Fakundo Kampaco je i zvanično novi košarkaš Crvene zvezde. On je predstavljen i već se priključio ekipi sa Malog Kalemegdana, a na prvom treningu među crveno-belima, imao je poruku za Zvezdine navijače.

- Sa nestrpljenjem iščekujem da zaigram ovde i upoznam navijače. Jako mi je drago što sam ovde, nisam se dvoumio kada sam čuo za ponudu Crvene zvezde. Počeo sam da pretražujem snimke utakmica, navijača, kako Luka igra, ceo tim. Jedva čekam da zaigram - počeo je Kampaco, pa nastavio:

- Dvoje za tango, da, video sam argentinske zastave, čuo da su navijači skandirali "Argentina, Argentina" na utakmici. Stvarno, nešto nesvakidašnje, i sa nestrpljenjem čekam da zaigram sa Lukom - rekao je omaleni argentinski plejmejker.

Podsetimo, iskusni argentinski organizator igre je potpisao ugovor do kraja sezone, vredan 1,8 miliona evra, sa mogućnošću produženja na još jednu godinu, a u tom slučaju Kampaco bi zaradio još 2,5 miliona.

Video: Na ulicama Buenos Airesa je neviđena ekstaza: Navijači skaču po autobuskom stajalištu, žene u suzama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA