Neverovatan gaf Bogdanovića nasmejao navijače: Bogdan želeo da postigne trojku "s druge planete", a nije morao

Verovatno je u pitanju bila samo zbunjenost

  • 0
Bogdan Bogdanović, Atlanta Printskrin: Twitter / ClipIt_NBA

Bogdan Bogdanović se konačno vratio i ustalio na parketu posle povrede, ali je naš košarkaš istovremeno i pomalo "zbunjen" što se videlo na meču protiv Orlando Medžika (126:125).

Bogdanović je ovde imao nešto slabiju utakmicu, postigao je 10 poena, ali je dosta loše šutirao iz igre - 4/12. Nije bio dobar Bogdanović u šutu za tri poena gde je sreću okušao čak osam puta, ali je samo dva puta bio precizan.

Baš u susret tom lošem šutu je Bogdanović imao i jedan gaf, koji ne bi trebalo da ide na njegovu dušu. Naime, tokom jednog napada sredinom druge četvrtine, lopta je rikošetirala i letela od igrača do igrača.

Vreme za napad je isticalo, da bi Orlando stigao do te lopte koju je prebacilo na polovinu Hoksa. Ipak, Bogdanović se našao na mesto, ukrao je tu loptu i taman kad se vreme za napad resetovalo on je šutnuo sa centra. Saigrači su odmah reagovali i napravili ofanzivan skok, te omogućili novi napad, dok su neki navijači širom društvenih mreža samo istakli da je Bogdanović - zbunjen zbog sata.

Video: Medison Skver Garden video moć Srbina: Bogdanov rekord sezone protiv Njujork Niksa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA