Zvezda uzela Kampaca Realu "ispred nosa", Kraljevi uzvraćaju udarac i dovode bivšeg pleja crveno-belih?

S obzirom na to da ima španski pasoš, ovo bi bio domaći igrač

  • 15
Lorenco Braun, Lorenzo Brown Foto: Nikola Tomić

Real Madrid je "ispustio" priliku da dovede Fakunda Kampaca, koji je stigao u Crvenu zvezdu, pa su se okrenuli daljim rešenjima. Kako navode španski mediji, prvi pik je Lorenco Braun.

Američki košarkaš sa pasošem Španije, koju je predvodio i do titule na ovogodišnjem Evrobasketu pominje se kao novi plej Reala, gde bi tek na leto mogao da stigne, s obzirom na to da je vrlo malo verovatno da će napustiti Makabi u ovom trenutku i izaći iz ugovora.

Realu je preko potreban igrač na poziciji jedan, gde trenutno imaju Najdžela Vilijamsa Gosa, ali i vremešne Serhija Ljulja i Serhija Rodrigesa, te im nedostaje neko za rotaciju od iduće sezone.

Braun ove sezone ima i odličnu sezonu u Makabiju, gde u proseku ima 18 poena u Evroligi, dok beleži i 6,5 asistencija, kao i 3,7 skokova, što ga stavlja po indeksu korisnosti na 4. mesto u čitavoj Evroligi.

Video: Stotine Argentinaca na nogama: Mesi i družina stigli kući posle osvojenog Mundijala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lesa

    20. decembar 2022 | 10:51

    Da, zvezda uzela Campaca ispred nosa Realu??? Istina je malo drugacija, ali vreme ce pokazati, jedno je sigurno da je Real hteo vratio bi ga ali mozda nisu pri parama za razliku od zvezde koja ima, smesno

  • Siki

    20. decembar 2022 | 10:50

    Braun je i bolji i jeftiniji.

  • nc-av

    20. decembar 2022 | 14:59

    Veliki Real nije imao para za Kampaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA