Mijailović na novogodišnjem koktelu poručio: "Pokazali smo da nismo navijači rezultata, nego Partizana"

Predsednik KK Partizan obratio se prisutnima na gala večeri za kraj kalendarske godine

  • 9

Košarkaški klub Partizan večeras je na Dorćolu održao poseban novogodišnji koktel na kojem su se uz igrače i stručni štab, čelnici kluba oprostili od kalendarske 2022. godine, prve nakon devet u kojoj je klub zaigrao u Evroligi.

To je bio povod za predsednika kluba, Ostoju Mijailovića da se obrati prisutnim prijateljima kluba, novinarima i ostalima, istakavši da će Partizan najviše pamtiti godinu na izmaku po ostvarenom plasmanu u Evroligu.

- Kad čujem ovu himnu Partizana, nekako čekam da Željko krene sa utakmicom. Zamislio sam se bio i čekao da krene meč. Po čemu pamtimo 2022. godinu koja ostaje iza nas. Mislim da je najznačajnija stvar to što smo nakon devet godina zaigrali Evroligu. Pre svega hvala navijačima koji su kupili veliki broj sezonskih ulaznica i uspeli smo da oborimo rekord Evrolige. Mi smo imali situaciju poslednjih mesec dana uz seriju lošijih rezultata, uprkos velikoj borbi Željka i igrača. Mi smo pokazali celoj Evropi da nismo navijači rezultata, nego navijači Partizana. Da smo davali podršku momcima, iako smo nesrećno gubili utakmice. Po tome se razlikujemo od ostalih. Ima nas isto i kada gubimo i kada pobeđujemo, mala je razlika. 

Čestitao je novogodišnje praznike svima, a najveća želja mu je da klub zadrži kontinuitet u Evroligi.

- Partizan je pokazao koliko je veliki u Evroligi. Želim da pošaljem poruku, da bez obzira na napade koje imamo sa raznih strana, da smo jedinstveni, da ćemo se boriti da Partizan ostvari najbolje rezultate i ostvarimo kontinuitet u Evroligi. Igračima i Željku želim dobro zdravlje, želim da nastavimo da se borimo za naš Partizan. Momcima koji slave Božić za nekoliko dana da čestitam Božić, da čestitam Novu godinu, a potom i naš Božić. Da ste živi i zdravi, da se družimo i dosta godina volimo Partizan - poručio je Ostoja Mijailović.

Video: Anđušić i Avramović kao top modeli: Pozirali u novom Partizanovom autfitu na reviji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    20. decembar 2022 | 23:58

    Hahshshaha..fenjer brigada ..ko o cemu baba o ustipcima..Reci ljudima sto ste na zacelju..koliko ste para ulupali za ove 2 godine.zasto ste pobegli sa finala kls(jedini trofej koji ste mogli da osvojite..JEDINII !!) i tako..nesto konkretno..koliko ce da se "pale" glodari jos godina dok se nesto ne osvoji...

  • Cacak

    20. decembar 2022 | 23:51

    Rece limar iz sela prislonica kod Cacka

  • ПАР ХИЉАДА

    21. decembar 2022 | 00:06

    Против ФМП-а се видело колико је људу купило сезонску

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA