≫ 

"Seks, droga i Kardašijani": Jeste li spremni za ispovest najluđe NBA glave, čoveka koji je bio sa 2.000 žena?

Stiže film koji su mnogi čekali

  • 1
Lamar Odom Kloi Kardašijan Foto: Jake Holly / Shutterstock Editorial / Profimedia

Godinama unazad pisalo se da bi o njegovom životu komotno mogao da se snimi film i konačno smo dočekali da "slučaj Lamar Odom" završi na platnu!

Da, dobro ste pročitali! Dokumentarac o jednom od najpoznatijih i najluđih glava u NBA ligi ugledaće "svetlost dana" 2. januara 2023. godine, a njegov naziv će glasiti "Seks, droga i Kardašijani."

To su praktično tri stvari koje su obeležile karijeru nekadašnjem igraču Los Anđeles Lejkersa s kojima je osvojio šampionski prsten.

- Droga je bila moja devojka. Imao sam suprugu i kokain - najavio je Odom film koji se sa nestrpljenjem čeka u SAD, ali i u celom svetu.

Odom je bio zavisnik od seksa i droge. Spavao je sa preko 2.000 žena i sam kaže da je barem 100 miliona dolara otrošio na narkotike, a od 2009. do 2016. bio je u braku sa Kloi Kardašijan.

- Droga mi je verovatno pomogla da što pre završim karijeru, jer mi je ubila želju da treniram. Zavisnik sam bio sam sa više od 2.000 žena. Seksao sam se sa šest žena u proseku nedeljno i uvek bez zaštite, tako da sam morao da plaćam više pobačaja tokom svog života. Voleo bih da sam držao penis u gaćama. Tokom godina, i u mojim tridesetima, karijera mi se raspadala i stvari su izmakle kontroli. To je bilo kao oslobađanje demona. Postao sam profesionalac koji je to skrivao. Kloi je trebalo dugo vremena da otkrije moju zavisnost. Ne želite da vas supruga vidi kako spavate sa drugom ženom. Prekršio sam zavjete sa Kloi toliko puta da se jednostavno ne mogu setiti svih vremena kada sam to činio. Ne znam zašto je ostala sa mnom - rekao je Odom svojevremeneo.

Odom je bio u teškoj situaciji kada je 2015. godine pronađen bez svesti u bordelu "Love Ranch" u Nevadi zbog predoziranja nakon što je tri dana zaredom konzumirao seksualne stimulanse (vijagra) i kokain na kojima je potrošio 75 000 dolara.

- Dok sam bio u komi, pretrpeo sam 12 moždanih udara i 6 srčanih udara (očajnički poziv za pomoć 911). Vratio sam se sa Kloi Kardašijan da pokušam da se rehabilitujem i 2016. godine smo potpisali razvod - priznao je Odom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    21. decembar 2022 | 14:09

    O ovome i ovakvim stvarima ne treba pisati.Đavolja posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA