Anđušić za Telegraf: "Pamtiću 2022. po povratku u Partizan i moj grad, sledeće godine možemo mnogo"

Prvotimac Partizana imao je i posebnu poruku za navijače

  • 8

Košarkaši Partizana već sutra igraju jako važan susret sa Fenerbahčeom u "Ulker Areni" u okviru 15. kola Evrolige, a koliko juče su bili na novogodišnjem koktelu na kojem su se oprostili od 2022. godine u kojoj su prvi put zaigrali u elitnom takmičenju nakon devet godina pauze.

To je bio povod da kratko porazgovaramo sa Danilom Anđušićem i da ga priupitamo po čemu će on pamtiti ovu 2022. godinu. Naravno, u pitanju je ponovni dolazak u Partizan.

- Pamtiću po mom povratku u voljeni klub i moj grad. To je sigurno momenat koji je obeležio ovu godinu. U novoj želimo da osvojimo sve trofeje i da se zajedno sa našim navijačima radujemo novim uspesima kluba.

Koja je to pobeda koja je Danilu najviše ostala u sećanju?

- Pa, imali smo dobrih pobeda ovih godina, pogotovo pred našim navijačima, ali možda ta utakmica protiv Makabija pred našim navijačima, kada smo imali prepunu dvoranu i atmosfera je bila neverovatna. To je obeležilo ovaj deo sezone. Sjajno je igrati pred takvih navijačima i publikom, nekako je to ono za šta svi živimo, to nam je ostalo u lepom sećanju.

Na kraju, Anđušić je poslao svoju poruku navijačima uz želju da sledeće sezone Partizan osvoji apsolutno sve.

- Imam, želim da im poželim sreću i zdravlje i da nas prate kao do sada i da veruju u nas. Mislim da možemo da napravimo velike stvari ove godine.

Video: Ostoja Mijailović poslao novogodišnju poruku: Nas je isto kada se gubi i kada se dobija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA