≫ 

Mijailović komentarisao dolazak Kampaca u Zvezdu: "Svetska klasa... Rekli su da je u interesu srpske košarke"

Predsednik Partizana uveren je da njegov tim ima svoje adute

  • 21
Ostoja Mijailović, Fakundo Kampaco Foto: Nikola Anđić & KK Crvena zvezda / Printscreen

Večiti rivali ove sezone su i više nego konkurentni u Evroligi. Crvena zvezda je trenutno za koji korak ispred Partizana, a prava bura podigla se u srpskoj košarci posle dolaska Fakunda Kampaca.

Argentinac koji će sada voditi "tango u dvoje" sa Lukom Vildozom zapao je za oko mnogima. Želeo ga je Real Madrid, potom se umešao i Olimpijakos, ali je ponuda crveno-belih iz Beograda bila presudna.

Dolazak Kampaca u Beograd prokomentarisao je i predsednik najvećeg rivala, ekipe Partizana, Ostoja Mijailović, koji je istakao da je to velika stvar.

- Želim da čestitam gradskom rivalu na tako velikom pojačanju. Oni se bore na svom frontu, a mi na svom. Glupo je da komentarišem. Igrač kojeg su doveli je stvarno svetska klasa - rekao je Mijailović za Sport Klub.

Podvukao je da je reč o najskupljem igraču u srpskoj košarci.

- Oni su rekli da je u interesu srpske košarke, a ja da je najskuplje i najznačajnije pojačanje. Čestitam im na rekordu koji su ostvarili, pa ćemo da vidimo. Imamo mi adute, mi smo Partizan - poručio je predsednik Partizana.

Video: Ostoja Mijailović poslao novogodišnju poruku: Nas je isto kada se gubi i kada se dobija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    22. decembar 2022 | 01:04

    Naravno da je u interesu srpske košarke i imidža srpskih klubova da jedan takav svetski poznat i afirmisan igrač igra za srpski klub, naročito jer taj srpski klub pritom ima najviše domaćih igrača od svih ekipa u Evroligi, a ne da kao neki tamo navodno jugoslovenski klub daje milionske plate nekim strancima koji su anonimusi i koji pritom nemaka skoro nijednog domaćeg igrača koji utiče na igru i rezultat.

  • Žerac

    22. decembar 2022 | 00:02

    Zvezda je objavila i kolike su plate igrača i kolika dugovanja i kako idu otplate tih istih dugovanja. Dok vi ćutite kolike su plate vašim igračima, kolika su vam dugovanja a o otplatama nećemo ni da pričamo pošto se i ne naziru. Beg iz svega toga je jadikovanje i pljuvanje Zvezde. Gde su silne pare od prepune Arene, gde ste ih usmerili?!

  • 😉

    21. decembar 2022 | 23:30

    Jsd-ovci psssst

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA