≫ 

Ovo je ludilo! Nezapamćena pomama za Zvezda - Barsa, šokiraće vas koliko tapkaroši traže za kartu!

Interesovanje je neverovatno, a neki to koriste, pa preprodaju karte po višestruko većim cenama

  • 32
KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde će u petak, 30. decembra u 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić" dočekati ekipu Barselone, a za ovaj meč vlada nezapamćeno veliko interesovanje.

Karte su puštene u prodaju čak osam dana pre utakmice, a pristalicama crveno-belih, bilo je dovoljno nešto manje od dva sata, da pokupuju sve karte, te je jasno da će krcat "Pionir" dočekati Barsu.

U jednom trentku je čak i "pao" sajt za onlajn kupovinu karata, a na listi čekanja za kupovinu našlo se nekoliko hiljada navijača, koji su želeli da obezbede svoje mesto u hali, koja, čini se da bi i sa većim kapacitetom bila "mala" za pristalice crveno-belih.

Prodaja karata za KK Crvena zvezda - KK Barselona Printscreen: tickets.rs

Jasno je da, kada vlada ovakvo interesovanje, uvek ima i preprodavaca, koji se nadaju određenoj zaradi od kupljenih ulaznica. Ipak, čini se da je jedan momak preterao u želji da zaradi.

Naime, u komentarima jedne objave crveno-belih na društvenim mrežama, našao se oglas momka, koji prodaje dve karte za meč sa Barselonom. Odlučili smo da stupimo u kontakt sa njim, u želji da saznamo po kojim cenama se mogu naći karte, a malo je reći da nas je odgovor iznenadio.

Naime, ulaznicu za "Parter 4", koja košta 2 hiljade dinara, momak je odlučio da prodaje po sedam i po puta skupljoj cifri, odnosno, za čak 15 hiljada dinara. Pored toga, ne radi se o samo jednoj ulaznici, već o dve. Malo je reći sramotno.

Prodaja karata za Zvezdu Printskrin: Instagram

Hiljade ljudi je iščekivalo da obezbedi sebi ulaznicu za ovaj meč, da bi na kraju, zbog pohlepe pojedinaca, ostali bez prilike da budu deo još jednog spektakla. Sigurno je da ovakvih, negativnih primera ima još, ali je pohlepa ovog momka potpuno prešla granicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    23. decembar 2022 | 16:36

    VREME JE DA SE IGRA NA MARAKANI .

  • Milanče

    23. decembar 2022 | 17:15

    Zato ja kupujem sezonsku dosta godina unazad,i kad pogledam malo bolje odes na 9-10 utakmica u euroligu i isplatio si kartu jeste da dam malo jace od 100e ali ne strepim da li cu na neku utakmicu kad smo domacini moci da udjem. Do sad nisam mogao na 2 da odem kad smo domacini u evroligi tako da ja sam moju vec skoro isplatio (a isao sam (i na aba ligu) i kad nas nije islo i proslih godina i ove sezone kada je Jovanovic bio na klupi).Tako da samo sezonska karta pomognes i klubu i sebi tokom godine

  • Cv

    23. decembar 2022 | 16:39

    Naložili smo se opet 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA