Obradović pred Igokeu: "U Republici Srpskoj imamo iskrene prijatelje i mnogo navijača"

Crno-beli gostuju Igokei

  • 16
željko obradović Foto: MN Press

Ekipa Igokee je uvek nezgodan protivnik, imamo iskustvo od prošle godine i izuzetne utakmice koju smo na neverovatan način uspeli da dobijemo, izjavio je trener košarkaša Partizan Željko Obradović dan pre utakmice sa Igokeom.

- Idemo da igramo protiv Igokee. Znamo da u Banjaluci imamo prave prijatelje, iskrene prijatelje i dosta navijača. Treba da iskoristimo jedan jedini trening pred utakmicu da reagujemo, pripremimo se i probamo da nastavimo ovo gde smo sad. Iz dobre odbrane da dođemo do agresivnosti koja bi nam pomogla da odigramo dobru utakmicu - istakao je trener "crno-belih".

Bek Partizana Aleksa Avramović, koji se vratio na teren posle pauze od šest meseci, istakao je podršku koju će njegova ekipa imati sutra.

- Čeka nas nova utakmica, svi znamo kakvo ćemo domaćinsko navijanje imati jer cela Republika Srpska navija za Partizan. Jedva čekamo da idemo u Laktaše i pokušamo da pobedimo taj meč. Znamo kako je bilo prošle godine, znamo da neće biti nimalo lako, ali idemo da se borimo - izjavio je Avramović.

Aleksa Avramović Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana u nedelju od 18:30 časova gostuju ekipi Igokee u okviru 12. kola ABA lige.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republika Srpska

    24. decembar 2022 | 14:19

    Hahahha Aleksa, Republika Srpska je Zvezdin bastion, to i ptice na grani znaju

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    24. decembar 2022 | 15:02

    И више од пријатеља, што рече те тка... Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. - Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović.

  • ALEKSAAAAAAAA

    24. decembar 2022 | 14:54

    Za tvoju informaciju,u Republici srpskoj ima vise navijaca Crvene zvezde nego Partizana,mada i Partizan ima dosta navijaca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA