≫ 

Lebron povređen igra protiv Dončića: Džejms želi da sruši rekord

U okviru prazničnog programa će se odigrati pet utakmica

  • 0
Lebron Džejms Foto: Tanjug / AP

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms najverovatnije će biti u timu za večerašnji meč u NBA ligi protiv Dalasa iako ima problema sa povredom levog članka.

Američki mediji navode da Džejms ima veliki motiv da igra u večerašnjem duelu, koji je na programu od 20.30 sati po centralnoevropskom vremenu u Dalasu. On će u slučaju da nastupi na duelu sa Dalasom postati rekorder po broju utakmica koje je igrao na Božić.

Džejms i Kobe Brajant su rekorderi, pošto su do sada odigrali po 17 utakmica na Božić. Džejms je više puta ranije izjavio da voli da igra praznične utakmice. On smatra da je najbolja utakmica u istoriji božićnog programa odigrana 2016. kada je igrao za Klivlend protiv Golden Stejta. Večeras će u okviru NBA božićnog programa biti odigrano pet utakmica.

Prvo od 18 sati igraju Njujork i Filadelfija, a potom Dalas i LA Lejkersi (20.30h). Boston i Milvoki se sastaju u 23 sata, a Golden Stejt igra sa Memfisom u dva sata ujutru.

Noć u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu zatvara utakmica između Denvera i Finiksa u 4.30 ujutru po centralnoevropskom vremenu. Džejms će 30. decembra da napuni 38 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA