Košarkaška "bomba" za kraj godine: KK Crvena zvezda dovela najveće pojačanje u istoriji

Finiš 2022. godine doneo je mnogo uzbuđenja kada se radi o srpskoj košarci, a večeras je odjeknula prava "bomba" - nakon tačno šest godina Crvena zvezda ponovo menja ime

  • 38
KK Crvena zvezda i Meridian bet Foto: Promo/ Meridian, N Dedović

Kako je saopštio predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, od 1. januara 2023. godine klub će se zvati Crvena zvezda Meridianbet.

Svečanoj konferenciji za medije i koktelu koji je upriličen tim povodom prisustvovali su predstavnici Crvene zvezde, predsednik kluba Nebojša Čović, direktor kluba Nemanja Vasiljević, kao i predstavnici kompanije Meridian, direktor Mlađan Životić i direktor marketinga Damjan Stamenković.

Prema rečima prvog čoveka Crvene zvezde, Nebojše Čovića, radi se o "istorijskom ugovoru", koji ujedno predstavlja i najveći sponzorski ugovor sa privatnom kompanijom u istoriji srpske košarke.

Kako je istaknuto, ugovor stupa na snagu nakon Nove godine i od utakmice sa Splitom u ABA ligi, odnosno utakmice sa Valensijom u Evroligi, košarkaši Crvene zvezde će nositi novi logo na svojim dresovima, kao i svim ostalim pratećim delovima opreme.

Istovremeno, posebno je akcentovano novo ime kluba - Crvena zvezda Meridianbet.

Reč je o višegodišnjoj saradnji, a kako Nebojša Čović ističe, Crvena zvezda je ugovorom sa kompanijom Meridian napravila veliki iskorak.

-Potpisivanje ovakvog ugovora za Crvenu zvezdu Meridianbet znači mnogo. Naš klub je prošao put od kluba koji je prošao period podizanja i stabilizacije koji nimalo nije bio lak, do kluba koji je višestruki osvajač trofeja i redovni učesnik Evrolige. Uz to, što je za nas takođe važno, Crvena zvezda je organizaciono podizala lestvicu i standarde. I sve to ostvareno je velikim radom - rekao je Čović na početku konferencije za medije.

Nebojša Čović Foto: Promo/ Meridian, N Dedović

Prema njegovim rečima, nakon ostvarene saradnje sa kompanijom Meridianbet, klubu će svakodnevno funkcionisanje biti znatno olakšano.

-Ovim ugovorom napravili smo krupan iskorak kao klub koji, i pored svega učinjenog, želi još bolje i još više. Izuzetno nam je zadovoljstvo što je takva kompanija kao Meridianbet prepoznala šta radimo i kao naš partner sada želi da zajedno otvorimo jedno potpuno novo poglavlje u životu našeg kluba. KK Crvena zvezda Meridianbet sa ovakvom podrškom i prijateljima biće u budućnosti mnogo lakše da svakodnevno živi, radi, i sanja o još višim ciljevima koje milionska armija navijača našeg kluba i zaslužuje! Hvala još jednom Meridianbetu na ogromnom poverenju koje nam je ukazao. Spremni smo da zajedno idemo ka novim pobedama - zaključio je Nebojša Čović.

Nema sumnje da će Crvena zvezda uz novu saradnju i podršku imati još više uspeha, kako na evropskom, tako i na regionalnom putu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

Ispred kompanije Meridianbet, koja je poznata kao kompanija koja ulaže u srpski sport, prisutnima na konferenciji obratio se i direktor marketinga, gospodin Damjan Stamenković.

-Ispred kompanije Meridian bih izrazio veliko zadovoljstvo na postizanju dogovora za naslovno sponzorstvo KK Crvena zvezda, a od 1. januara, KK Crvena zvezda Meridianbet, na šta smo veoma ponosni. Ovo je veliki korak, kako za nas, tako verujemo i za Crvenu zvezdu i veoma se radujemo budućoj saradnji. Zajednički ciljevi su jasni i obostrano ćemo dati sve od sebe da do njih i stignemo - rekao je gospodin Stamenković i dodao:

-Meridianbet kao najstarija srpska kompanija u betting industriji, a ujedno i svetska koja posluje na preko 20 tržišta i četiri kontinenta, će u narednom periodu pružiti podršku najvećem brendu u regionu i jednom od najvećih brendova u Evropi i svetu, Crvenoj zvezdi, i verujemo da će kolaboracija dva giganta u svojim oblastima biti pun pogodak - naglasio je gospodin Stamenković.

On je otkrio i neke detalje ugovora, te istakao da se nada da će saradnja doprineti da crveno-beli ostvare visoke ciljeve koje su zacrtali.

-Potpisali smo višegodišnji ugovor, najveći u istoriji regionalne košarke, sigurno i najveći ugovor postignut sa privatnom firmom u srpskom sportu, jer na ovaj način želimo da doprinesemo sportu u Srbiji i zajedno sa Crvenom zvezdom, a ne samo u ovoj sezoni, već i narednih godina postižemo velike uspehe. Iako saradnja tek počinje, jasno je da će ovaj "istorijski ugovor" znatno doprineti u ostvarivanju visokih ciljeva koji su zacrtali na Malom Kalemegdanu - izjavio je gospodin Stamenković.

Jasno je, kvalitet na obe strane je prepoznat i nema sumnje da ćemo u budućnosti biti svedoci još većih uspeha i Crvene zvezde i kompanije Meridian.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    28. decembar 2022 | 10:24

    Класичан пример, када држава трпа новац са свих страна. Људи, њима ова два Аргентинца, имају веће плате од свих играча Партизана. Али опет, ничија није до зоре горела🖤🤍

  • Oki

    28. decembar 2022 | 10:34

    Ništa novo sto se tice menjane imena ,menjace oni i grb ako treba za kes jer to je privatni klub.

  • Slobodan

    28. decembar 2022 | 11:30

    Partizan Nis...Partizan Raifaizen...Partizan Igokea...sta kazu glodari nista novo u menjanju imena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA