Dan odluke za Zvezdu: Da li će Kampaco igrati protiv Barselone?

Nastup iskusnog Argentinca i dalje pod znakom pitanja

  • 23
Fakundo Kampaco, Duško Ivanović, KK Crvena zvezda Foto: MN Press/Marko Metlas

Košarkaši Crvene zvezde će u petak od 19 časova dočekati Barselonu, u okviru 16. kola Evrolige. Vlada neverovatno interesovanja za ovaj meč, a ulaznice su rasprodate čak osam dana pre utakmice.

Potpuno je jasno da bi i dve hale "Aleksandar Nikolić" bile male za sve ljubitelje crveno-belih, koji žele da gledaju ekipu Duška Ivanovića u novom evroligaškom spektaklu. Kada se na to doda i dolazak Fakunda Kampaca, jasno je koliko je onih koji bi da se nađu unutar "Pionira".

Ipak, tu bi mogli da nastupe problemi. Klub sa Malog Kalemegdana ima zabranu Evrolige, i nije u mogućnosti da registruje Kampaca za Evroligu. Iako je sve papirološke prirode, i dalje se radi na otklanjanju problema i rešavanju situacije.

Fakundo Kampaco Foto: aba-liga.com/Dragana Stjepanović

Svi neophodni papiri su predati Evroligi, te je ostalo da oni budu odobreni. U tom slučaju, Kampaco bi mogao da se nađe u timu. Ipak, sve će biti poznato do 18 časova, do kada je rok za registraciju igrača za 16. kolo najelitnijeg košarkaškog klupskog takmičenja u Evropi.

Nastup iskusnog argentinskog plejmejkera je i dalje pod znakom pitanja, a nema sumnje da ukoliko bude mogao da zaigra, to će biti veliko pojačanje za Zvezdu protiv Barselone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šerpa

    28. decembar 2022 | 13:04

    Ali što volim kad grobari prate šta se dešava sa Kampacom,Vildozom itd :)

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    28. decembar 2022 | 14:20

    Гробарски комплекси не јењавају...јер, кад си био дете мало...

  • GP

    28. decembar 2022 | 12:34

    "Klub sa Malog Kalemegdana", malo morgen! To je klub iz predgradja i to svi znaju. Ne znam zasto se vi stidite? I jos kazete da su predati svi papiri? Kako da ne! Gde su papiri u vidu 2,6 milki evra koje treba uplatiti Realu? E kada ti "papiri" legnu onda ide registracija. A tek cemo da vidimo sta ce biti sa Vildozom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA