Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Bajern u Evroligi

Kako ste i do sada navikli, tekstualni prenos ovog meča možete pratiti uživo na Telegraf sportu...

  • 9
željko obradović Foto: MN Press

Košarkaši Partizana ispred sebe imaju meč 16. kola Evrolige protiv Bajerna iz Minhena u svojoj Areni, gde se očekuje da bude ispunjena do poslednjeg mesta.

Meč srpske i nemačke ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta uz direktan televizijski prenos na Sport klub 1 kanalu, dok ćete biti u prilici da tekstualni prenos pratite putem Telegrafa.

Partizan će biti u veoma zgodnoj situaciji, pošto su Nemci oslabljeni za igranje kapitena Vladimira Lučića, ali i Abdreasa Obsta i Žan Marka Šiška, koji zbog povreda neće konkurisati za sastav. Ono što još ide u prilog Partizanu jesu i dve pobede protiv dve turske ekipe u prethodna kola Evrolige.

Bajern se ne može pohvaliti niti sličnim rezultatom, pošto su u prethodne dve utakmice pretrpeli dva poraza od Žalgirisa (75:67) i Reala (68:64).

Trenutno stanje na tabeli ističe da bi Partizanom eventualnom pobedom ponovo mogao da se nađe u "flertu" s TOP8, dok se Bajern alazi na 16. poziciji.

Standings provided by Sofascore

Video: Anđušić na koktelu poručio: Najlepša stvar u 2022. je to što sam se vratio u Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    29. decembar 2022 | 07:16

    Јел стварно не долази Тринки винки њихова фамилија? Изгледа да му непријатно што им узео паре. А како беше, титула 0. Изгледа да су се одродили, а толииика љубав беше,ццццц

  • enky

    29. decembar 2022 | 08:23

    Prenosi HRT 1 ili Hrt 2

  • Gg

    29. decembar 2022 | 10:23

    Prenos će pored HRT biti i na trgu Bana Jelačića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA