Nova godina stigla nešto ranije na Mali Kalemegdan: Zvezda ispod jelke pronašla Polonaru!?

Čini se kao da je sve već gotovo

  • 17
Francuska - Italija Foto: AP/Tanjug

Prethodnih dana se šuškalo širom košarkaških kuloara, pominjali su određeni mediji, ali čini se kao da je sve pred kulminacijom, pošto su Akile Polonara i Crvena zvezda uspostavili dogovor, prenosi Sportski žurnal!

Nije tajna da je Duško Ivanović želeo upravo Polonaru da pokrije centarske pozicije, pošto ga je trenirao u Baskoniji, ali i zbog toga što se ovaj Italijan uklapa u tip igrača koji je potreban Crvenoj zvezdi, koji se uklapa u afinitete trenera.

Polonara je ove sezone stigao u Efes, ali se nije baš naigrao u Turskoj pod dirigentskom palicom Ergina Atamana, pa je promena sredine sasvim realna opcija.

Pominjala se mogućnost da se preseli u Italiju i potpiše za Virtus iz Bolonje, ali se čini da je Duško Ivanović upravo ta veza koja će naterati Italijana da se umesto kući "provoza" do Beograda.

Video: Lučić o povratku u Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdaa

    30. decembar 2022 | 08:05

    Pa Jos se nisu oporavili od campaca, covkee 💣💣

  • Nele

    30. decembar 2022 | 08:40

    Grobari tu nije kraj jer nama tek treba da dodje i Bozic

  • Titty Mcboob

    30. decembar 2022 | 07:41

    Pa kako mozete da potpisujete igrace kad imate zabranu??? Hoce li to duh koji leti ponovo da radi rebalans drzavnog budzeta zarad pudlice iz pregradja??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA