FOTO UBOD: Kolona zvezdaša pred Pionirom dva sata pred meč sa Barselonom

Igla neće moći da padne

  • 2
navijači zvezde Foto: Telegraf.rs

Nažalost po košarkaše Zvezde, i po navijače, meč protiv jednog od najboljih timova Evrope Barselone ekipa Duška Ivanovića igraće pred "skromnim" kapacitetom, u "skučenom" prostoru Pionira, koji je, ruku na srce, premali za ovakvu vrstu spektakla.

Interesovanje za ovu utakmicu među crveno-belom populacijom je takvo da bi i Arena bila mala da primi sve one koji žele da svedoče košarkaškom okršaju koji se samo poeželeti može.

Karte za novi košarkaški "blokbaster" odavno su rasprodate, razgrabljene su u najkraćem mogućem roku, ali jednako važan zadatak za navijače, one sa kartama, osim toga da ih nabave, bio je da blagovremeno uđu u halu kako bi zauzeli mesto - taj dragoceni delić prostora.

Otud i ovakvi prizori ispred hale dva sata pre meča.

Zvezdaši poređani u dugačkoj koloni strpljivo čekaju da uđu, a poranili su poučeni iskustvom iz mečeva sa Armanijem i Žalgirisom, kada su, zbog nešto kasnijeg ulaska, teškom mukom i čistom gimnastikom dolazili do mesta i kakvih takvih pozicija da posmatraju utakmicu.

Nema sumnje, i na osnovu ove slike da Katalonce očekuje piroklastični udar sa tribina kada krene meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA