≫ 

Sramno: Navijač Zvezde pogodio čašom Nikolu Kalinića posle burne bitke u Pioniru

Šta reći...

  • 24
Nikola Kalinić Foto: Telegraf.rs

Šteta, velika šteta, košarkaši Cvene zvezde izgubili su "dobijenu" utakmicu protiv Barselone, kojoj je trijumf doneo Nikola Mirotić trojkom u poslednjoj sekundi regularnog dela - za produžetak.

U dodatnom vremenu, gosti su iskoristili momentum i pad Beograđana, i došli do trijumfa kojem je solidno doprineo i doskorašnji adut crveno-belih Nikola Kalinić sa 7 poena, 2 skoka i 3 asistencije.

Nikola, koji je minule sezone, svi znaju kako i na koji način, sa koliko motiva, želje, borbe, energije i kvaliteta doneo Zvezdi ABA titulu, verovali ili ne, našao se na udaru pojedinih navijača Zvezde neposredno po završetku meča.

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak na kojem se vidi kako kartonska čaša leti u pravcu Kalinića, koji ide ka tunelu i svlačionicama, i pogađa ga u ruku.

Potpuno neverovatan prizor, nečuven, nejasan, mimo svakog razuma, potpuno ludilo...

Ni sam Kalinić nije mogao da veruje šta ga je snašlo, da ga "njegovi" gađaju, da ga tako dočekaju. Pogledom je tražio hrabrog navijača, čekao da se javi, da istupi, ali se ovaj, očekivano, prikrio i utopio u masi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neutralni

    30. decembar 2022 | 21:59

    Videli ste sinoć u Areni ,kako se gospodski dočekuju bivši igrači i trener kluba.Učite ako ne znate.🖤🤍🖤🤍

  • Gospoda

    30. decembar 2022 | 21:59

    Da im se pusti utakmica od sinoć, kako se gospodski dočekuju bivši igrači i trener. Osim Voldena, on je malo počašćen zvižducima. Pa ipak je on prešao kod komšinice

  • 🔴🔵⚪

    30. decembar 2022 | 21:54

    Хахаха, па шта друго очекивати од таквих примитиваца. Тренер СашаОбрадовић, Браун, Берон и сада Калинић. Има сигурно још доста њих али не могу да се сетим. Комедија са њима🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA