≫ 

Hit izjava Mirotića kad je video da je gazio liniju pre ključne trojke: "Pa kako posle da ne zvižde sudijama"

Imao je sjajni as Barse i poruku za srpski narod na Kosovu

  • 12

Ostaće dugo u pamćenju sudar Zvezde i Barsleone ljubiteljima košarke ma kojoj strani pripadali, bio je to meč za anale, nažalost sa poražavajućim epilogom po Beograđane. Junak gostiju bio je neprevaziđeni Nikola Mirotić čija je trojka u poslednjim sekundama odvela meč u produžetak u kojem su se gosti bolje snašli, iskoristili momentum, i odneli veliku pobedu iz crveno-belog grotla.

Mirotić je sumirao utiske lude utakmice, ni njemu nije jasno kako Zvezda ovo nije zatvorila.

- Ni ja nisam očekivao trojku, ali eto, desi se, uz malo sreće ušla je... Ali da budem iskren mislim da je Zvezda bila bolja tokom ove utakmice. Imali su utakmicu u svojim rukama. Iskreno sam mislio da će da pobede, ali ovo je košarka, neke male greške na kraju te dovedu do situacije da izgubiš utakmicu. Pre svega srećan sam što je moja ekipa pobedila, ali sam opet još jedanput doživeo prekrasno veče u Pioniru i zahvaljujem se divnoj publici i navijačima na lepom dočeku i idemo dalje. Šta da kažem, ne bih komentarisao previše.

O Zvezdinom timu, koji su mu dometi, snaga, može li Zvezda do top 8 na kraju, bilo je pitanje za Nikolu.

- Rezultati su tu, igraju sjajnu košarku, mislim da su kompletan tim, imaju i klupu, igraju jako lepu košarku, fizički su dosta moćniji... Sada i sa Kampacom mislim da će to biti još bolja i kompletnija ekipa. Nema sumnje da će da se bore za plej-of. Tu su na jednu utakmicu, duga je sezona, svašta može da se desi, ali verujem da Zvezda može da bude u plej-ofu.

Novinari su pokazali Mirotiću snimak na kojem se vidi da je gazio aut liniju u prijemu lopte pre ključne trojke za egal i produžetak.

- Ozbiljno? Nisam znao, nove informacije... - video je Nikola snimak, izenađen je bio, imao je i komentar na (ne)sporni trenutak.

- Kakve su ove sudije, pa posle da im ne zvižde. Pa kako da im ne zvižde? - nasmejao je Mirotić sve oko sebe.

- Šokiran sam iskreno, mislim da te stvari ne bi smele da se dešavaju s obzirom na to da imamo riplej, toliko kamera... Stvarno nisam video to, i treba da krene polemika oko toga, mislim da treba se raspitaju zašto, kako... Ali bože moj, idemo dalje.

Nikola je za kraj razgovoraa imao i poruku sa srpski narod na Kosovu.

- Pre svega želim zdravlje svima, da se dalje borimo, da imamo veru. Posebno veliku podršku pružam našem narodu na Kosovu i Metohiji, koji sada, nažalost, trpi, ali verujem da će se situacija smiriti i da kao i uvek, neće biti predaje... Imamo veru u boga, moramo da imamo veru u Boga i da trpimo, da kroz iskušenja budemo bolji. Tako da, pre svega želim zdravlja i ujedinjenja za naš narod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostoja

    30. decembar 2022 | 22:52

    Gospodin, naklon do poda!!! Da je vise ovakvih, ljudi. Ziv bio!!!

  • pit bull

    30. decembar 2022 | 23:08

    Bravo Nikola Srbine,ziv bio sto godina!!!

  • Ja

    30. decembar 2022 | 22:59

    Zdravlja I ujedinjenje...Svaka cast na poruci...da je takvih bilo vise ne bismo ni bili gde jesmo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA