≫ 

Jokić nastavlja da gazi NBA ligu! Srbin novim tripl dablom srušio i Majami, usput je oborio i novi rekord

Utakmicu je prelomio Džamal Marej

  • 2
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Denver Nagetsi pobedili su Majami Hit sa 124:119, a Srbin je ponovo ostvario tripl dabl, 8. u sezoni (84. u karijeri), sa 19 poena, 12 skokova i 12 asistencija. Nikola je na ovoj utakmici šutirao 8-15 iz igre, i postavio rekord Denvera, sa 26 uzastopnih utakmica na kojima je šutirao bolje od 50 odsto iz izgre.

Ali navijače Nagetsa obradovala je i činjenica da je Džamal Marej, a ne dvostruki MVP, bio taj koji je odlučio utakmicu, budući da je "plava strela" Robin koji je potreban Betmenu kako bi Denver ove godine otišao daleko u plej ofu.

Marej je 7 od svojih 14 poena postigao u poslednja dva minuta utakmice. Denver je gubio sa 117:115, a Marej je tada uzeo loptu u ruke kao plej, prvo pogodio trojku, zatim dva bacanja a na kraju i "floter", i okrenuo sve za Nagetse.

Kentavijus Koldvel Poup je bio najefikasniji u timu Denvera sa 20 poena (šutirao 7-7 iz igre), a tim trenera Melouna je završio sa čak 8 igrača koji su imali dvocifren broj poena.

U timu Majamija odličan je bio Tajler Hiro sa 26 poena, a Bam Adebajo je ubacio 22 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA