≫ 

Evroliga priznala grešku na meču Zvezde i Barselone: "Mirotić je nagazio liniju"

Rezultat i pored greške neće biti promenjen

  • 77
Nikola Mirotić Foto: Twitter/Printscreen

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da naprave novo veliko iznenađenje pošto su u hali "Aleksandar Nikolić", i pored dobre igre i vođstva od +12, poraženi posle produžetka od Barselone 99:94 u meču 16. kola Evrolige. Kraj regularnog dela meča obeležila je trojka Mirotića za produžetak, koja je, kako se ispostavilo, neregularna. 

Naime, prilikom prijema lopte Mirotić je nagazio liniju i potom pogodio trojku koja je priznata. Posle snimka, kao i izjave Mirotića posle meča da bi navijači trebalo da zvižde sudijama zbog ovakvih propusta, reagovala je i Evroliga.

Čelnici takmičenja priznali su grešku.

- Tokom meča 16. kola Evrolige između Crvene zvezde i Barselone, na 8.2 sekunde do kraja, lopta je bila kod Korija Higinsa koji je driblao i dodao loptu do Nikole Mirotića. Kada je primio loptu, Nikola Mirotić je nagazio liniju što je trebalo da donese posed Crvenoj zvezdi na 3.3 sekunde do kraja.

Video: Hit izjava Mirotića kad je video da je gazio liniju pre ključne trojke!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    31. decembar 2022 | 13:15

    Svako normalan vidi, da ove sezone nikad vise namestanja i loseg sudjenja, a svi se pitamo zasto, pa zato sto je grobar predsednik evrolige, oni su poznati po namestanju, to je i lotar mateus priznao.

  • Žarkov Dragan

    31. decembar 2022 | 12:55

    Šta imamo mi od toga što su priznali grešku kada smo mi izgubili zbog toga.Nikakva korist samo nam je još teže ali izaćemo jači iz ovoga.Jel sudijina greška nije jedina na ovoj utakmici i protiv njih se mora boriti.

  • ZALE GROBAR

    31. decembar 2022 | 13:20

    Sad plačite, sve se vraća, sve se plaća. U svim sportovima na slične načine vi dobijate utakmice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA