≫ 

Slavni NBA as tvrdi: "Nisam bio drogiran kad sam pao u komu, ovaj čovek je hteo da me ubije"

Šok tvrdnja Lamara Odoma

  • 2
Lamar Odom Printskrin: Youtube/TMZ Podcast Network

Kao što je i najavljeno, dokumentarni film o životu Lamara Odoma pod nazivom "Seks, droga i Kardašijani" ugledao je "svetlost dana" na startu 2023. godine!

Nekadašnji NBA as iza sebe je ima i te kako buran život, verovatno je jedna od najluđih glava koja je igrača u najjačoj ligi sveta, a pored toga što je bio u braku sa Kloi Karadšijan, te spavao sa preko 2.000 žena - uz korišćenje narkotika - za Odoma će se oduvek vezati onaj odlazak u javnu kuću gde umalo nije umro. Podsetimo, tada je nakon četvorodnevne zabave završio u komi i mislili su da se neće izvući.

Pronađen je bez svesti u bordelu "Love Ranch" u Nevadi, nakon što je tri dana zaredom konzumirao seksualne stimulanse (vijagra) i kokain na koje je potrošio 75 000 dolara. Dok je bio u komi, pretrpeo je 12 moždanih i šest srčanih udara.

Ipak, sada posle nešto više od sedam godina, Odom tvrdi da te noći nije konzumirao droge i optužio je tadašnjeg vlasnika bordela Denisa Hofa da je hteo da ga ubije.

- Ne znam šta je Hof imao protiv mene, ali nisam uzimao drogu te noći. Pokušao je da me ubije - rekao je Odom u filmu, a zatim se prisetio teških reči iz 2017. godine:

- Kada sam se probudio u svojoj bolničkoj sobi u Nevadi, nisam mogao da se pomerim. Nisam mogao da govorim. Bio sam zarobljen u sopstvenom telu. Pogčledao sam kao dole i imao sam sve one cevi koje su mi izlazile iz usta. U tom trenutku svog života svaki dan sam uzimao kokain. Nisam mogao, a nisam ni želeo, da se kontrolišem.Sećam se da sam sedeo u krevetu i prvi put nisam mogao da izađem iz situacije. Bio sam zarobljen celi dan sa sopstvenim mislima. Ležao sam zakačen za te mašine dok su ljudi oko mene plakali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA